40 yılın başı ..

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
arkadaşlar Madness we Simatic Chamur we beni ok oyununda kaderin yüzlerine bir kerecik gülmesi sonucunda yendiler ..

onları tebrik eder bugünün tarihini bir kenara atmalarını öneririm, gördükleri görecekleri budur :sigara:

edit : Madness forumun en iyi modu bizi yenmesi normaldi ..

sizede bu yakışır infa :D arı vız vız diyordu bir ara ne oldu tam sesini duyamaz gibi oLdum bir ara....Burda okey ustası var :D denemenizde yarar var tekrarına hemen varım yarında vs vs..

Gürcan dai senle biz hiç oynamışmıydık bu mereti
Sanki kötü hatıralar aklıma geliyor da seninle ilgili:p

Ayda 1 Kere YeniyoLar GaLiba :saskin :clap
GeçenLerdede RastLadım BöyLe Bi Konuya :D

Hadi öyle olsun bakalım kanka:D
Yalnız hatırlatırım bu lafları bir ara sana:hhmanD

Ben bir gerçeği açıklamak zorundayım. Bunu rakiplerimizden gizledik ama...Gürcan ile beni bu güne kadar yenen olmadı.......:hhsigara

Hadi öyle olsun bakalım kanka:D
Yalnız hatırlatırım bu lafları bir ara sana:hhmanD

piste bekleriz laf değil daı :D icraat lazım laf degıl :D bu arada ortimden belli bi kere :D sonuç :D

Ben bir gerçeği açıklamak zorundayım. Bunu rakiplerimizden gizledik ama...Gürcan ile beni bu güne kadar yenen olmadı.......:hhsigara

Nokta ! güvenen gelsin :D o kadar iddalıyım :D Bu arada Chamur'u göremiyoruz pistlerde ne oldu acaba?

piste bekleriz laf değil daı :D icraat lazım laf degıl :D bu arada ortimden belli bi kere :D sonuç :D

Nokta ! güvenen gelsin :D o kadar iddalıyım :D Bu arada Chamur'u göremiyoruz pistlerde ne oldu acaba?

Evet Gürcan; Bu geceki rakiplerimiz çok zayıftı. Başka kendine güvenen varsa onlarlada oynarız bir ara.. :hhsigara

körler sağırlar birbirini ağırlar :hhmanD

Daha önce sizlere yenildiğim için nasıl duygular taşıdığını iyi bilmekteyim İnfa... Ancak ezik ortağın Chamur'da gelip bizi tebrik etseydi çok iyi olacaktı...:melek

Hahah Tarihte en GüzEL iLK OLSa gerek iNfaturta Noldu ßakim :hhsigara

he he kazananlar baya bi sevinmiş ...

ama helal olsun gerçekten ...

oooo :sigara:

konu aşağılara inmiş sanki :melek

Geri