4 yıl daha kartal yuvası`nda

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Necip Uysal, Beşiktaş ile uzun vadeli anlaşmaya vardı..

Beşiktaş, Mustafa Denizli’nin Türk futboluna kazandırdığı genç Necip Uysal’ı elinden kaçırmak istemiyor. A Milli Takım’a kadar yükselen 19 yaşındaki yıldızın 2011’de bitecek sözleşmesini uzatmak isteyen Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, genç yıldızın babası Sabri Uysal görüşme yaptı.

Maç başına 5 bin, aylık da 3 bin TL alan Necip için yönetimden özel talepte bulunmayan Sabri Uysal, “Ben oğlumu size emanet ettim. Onu bugünlere siz getirdiniz. Siz hakkını verirsiniz” diyerek, Adalı’nın yüreğine su serpti.

Necip`in maç başı alacağında düzeltme yapacaklarını belirten Adalı, “Sezon sonunda ücretini belirleyip, 4 sene sözleşmesini uzatacağız. Arabaya para harcamayın, biz bir tane alacağız. Ama önce Necip’e daha sonra da kendinize ev alırsınız. Beşiktaş etiğiyle yetişmiş bir çocuğun mağdur olmasını istemiyoruz” sözleriyle, Necip’in uzun yıllar Beşiktaş formayı giyeceğinin garantisini verdi.

Beşiktaş taktik ağırlıklı çalıştı

Süper Lig’de Eskişehirspor’a en son 1980-1981 sezonunda 1-0 mağlup olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını dün yapılan çalışmayla sürdürdü. Siyah-beyazlı futbolcular koşu ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir idman yaparken, geçtiğimiz gün sakatlanan Rodrigo Tabata’nın yanı sıra fizyoterapistler eşliğinde çalışan Mert Nobre de antrenmana katılmadı.

Siyah beyazlılar, bugün yapacakları antrenmanın ardından Süper Lig’deki Eskişehirspor karşılaşması için Ümraniye Tesisleri’nde kampa girecekler.

Vatan

Beşiktaş'ın kendi değerlerine döndüğünü görmek güzel şey..Ama hepsi Necip kadar şanslı değil..

Haber güzeL..Ama takımda yeni necipLer görmek ıstıyoruz..Bu sayı artsın..

Bu ligde bi takım sadece alt yapıdan yetiştirdigi kaliteli oyuncularla bile şampiyonluk yarısına ortk olabilir...Beşiktaş altyapısı her zaman sağlam oyunculr cıkartıyo elde tutmk önemli bu adım baya iyi olmuş...

Geri