Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 account karşılığı hd-torrents.org davetiyesi aranıyor
üye oldugun sitelerdeki durumun nasil.Download upload bi ekran görüntüsü koyarmisin ratio ne durumda.Eger iyiyse ben yolliyim sana davetiye. Ama davetiyeyi alip baskasina vericeksen yada hic upload download yapmicaksan bosuna vermiyim.
ratiolarım fena değil diğer sitelerde. Siteyi ben kullanacağım ve düzenli olarak upload yapacağıma emin olabilirsin Türkiye'deki en hızlı bağlantılardan birisini kullanıyorum fazlasıyla upload yapacağımın garantisini veririm. Özel trackerlarda yeniyim çok yüksek boyutta değil bu yüzden upload ve downloadlarım ama herzaman aldığımdan fazlasını veririm.Zamunda uploadım henüz güncellenmediği için düşük.
Tamam umarim banlanmazsin yoksa bende banlanirim.Mail adresini bana özelden yolla yada buraya yoz yolliyim.ilk olarak altin torrentleri ve gümüsleri indirip uploadini yüksek tut.
[email protected] Upload konusunda oldukça iyiyimdir endişelenmeyin öncelikle altın ve gümüş leechi yüksek olan çok paylaşılan torrentleri indirip yüksek upload ratiosuna ulaşacağım. Oldukça uzun zamandır aradığım bir siteydi gerçekten çok işime yarayacak çok çok teşekkür ederim