4-3'lük Maç Unutulmaz!

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
İbrahim Toraman, "Pancu'nun kaleye geçtiği derbide ezeli rakibimizi mağlup ettiğimiz maçı hayatım boyunca unutamam" dedi.

Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu İbrahim Toraman, unutamadığı maçların başında F.Bahçe'yi 4-3 yendikleri karşılaşmanın geldiğini söyledi. Toraman, "Kadıköy'de Cordoba atıldı, kaleye Pancu geçti. Bunca sıkıntıya rağmen ezeli rakibimizi kendi evinde mağlup etmeyi başardık, o maçı asla unutmayacağım" dedi. Barcelona'dan kaptan Puyol ile Cannavaro'yu
çok beğendiğini ifade eden Toraman, "Savunmada oynamak dünyanın en riskli olayı" diye konuştu.

Fotomaç 15 Mayıs 2008

ßu maçı izLemiştim..weriğim 5 miLyonun her kuruşuna deydi :)

pancu'nun eski ßir kaleci oLması beşiktaş için ßüyük ßir şanstı =)

keşke bu veya değerinde bir maç daha görebilsek bir an kendimi avrupa'da bir maç izLerken bulmuştum bu maçı izLerken =)​

Kadıköydeydik bu maçta ve son gol geldikten sonra agladıgımı hatırlıyorum :( böle bi sevinci bize yaşattıgın icin cok tşkler beşiktaşım

hakikaten unutulmayacak bir maçtı.

doğru köşeye atlamıştı ama kurtaramamıştı:D olsun köşeyi bulmakta başarı onu yapamayanlarda var:D

o sezonda çok başarılı değildi bizim için ama şimdikinden tek farkı giydiği formanın Beşiktaş forması olduğunun bilincinde olan futbolcuların sayısı bir hayli fazlaydı

Geri