4.1 ses sisteminde arka hopörlerden ses gelmiyor

kalimkara

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bende asus p5vd2-mx anakart var ve buna onboard ses kartım mevcut.
vista kullanmaya başladım ve arkadaki höpörlerlerden ses gelmiyor asusun sayfasını altüst ettim..konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..
şimdiden teşekkürler...

arkadaşım bendede wardı o sorun ses sisteminin 2 tane kablosu war bi tanesi bass a baglı. bendede war aynı problem hoparlör çalışıo ama ses gelmio...girişin bi tanesini tam takma sadece ucu değdiginde diger hoparlörlerde çalışır...

srs soundbox yazılımını dneyın arkadaslar ses kartı sürücü gibi yüklenir normal onboard ses cıkısına efektler ekler üzerinde bir cok ses sietemi wersiyonu ayarları war...

arkadaşım..realtek ses driver"i var bende vista kullanıyorum.. MSI cd"sinde içinde var..realtek"i kurduktan sonra oradan ayarlayabiliyon.. bendede 5,1 var hepsini ön hapörler çıkışı yaptım.süperde caLışıyo

ses kartın yetersiz brader al bi sound blaster creative 5+1 yada 7+1 ses kartı bide öyle dene bendede olmuştu sound blaster creative 7+1 ses kartı aldım canavar gibi çalışıyorr şimdi

Geri