4 çeker Bordeaux !..

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
28gt6vp.png

Fransa Ligue 1'de 20. haftanın kapanış maçında Bordeaux evinde PSG'yi konuk etti

news_manset_resim_il_Cavenaghi001.jpg

UEFA Kupası 3. turda Galatasaray'ın rakibi olan Fransız temsilcisi Bordeaux, mücadeleden 4-0 galip ayrıldı. Goller 10. dakikada Diawara, 35. dakikada Cavenaghi, 70. dakikada Gourcuff ve 87. dakikada Menegazzo'dan geldi.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman bu mücadelede yedekler arasında yer aldı.

Lider Lyon'un yakın takipçisi Bordeaux bu galibiyetle puanını 38'e çıkararak 2. sırada yer alırken, aldığı bu mağlibiyetle 6. sıraya gerileyen PSG ise 33 puanda kaldı.

Kaynak: LigTv

bu takım GALATASARAY karşısında hiç birşey yapamayacak;)biLgiLendirme için sağoL kardeşim...

1516blondman_WinCE.JPG

PSG $u son 5 yıL içinde büyük dü$ü$te .. Bu sene yava$ yava$ toparLanmaya ba$LasaLarda takım oLarak tam manasıyLa bir istikrara kavu$amadıLar ve Bordo'nunda 4-0 Lık gaLibiyeti o kadar $â$âLı bir durum değiL.Sonuçta Lig 6. bir ekip normaLdir büyütmemek Lazım rakibi..
Hani Lyon'u yense eyv diyecem de PSG hiç iyi değiL $u sıraLar vasat üstü bir Fransız takımını andırıyor eski PSG'den iz yok.
Bordo'ya geLince Bordo bu sene iyi oynuyor fakat GaLatasaray'ımızında bu seneki futboLu iyi ve bu bir yatsınamaz bir gerçek.özeLLikLe UEFA'da oLympaicos - hertha ve Benfica qibi ekipLeri yenmemizde bunun bir kanıtı.
Rövan$ zaten evimizde takım adam gibi oynarsa bu kadroyLa bordoyu rahat geçeriz zaten =)

macı ızleddım ben gourcuff cok tehlikeli adam :D bnunu daa oncede sölemiştim:D

Ben artık takımın avrupa ya iyice alıştığını düşünüyorum.Maça gereken önemi göstereceklerdir mutlaka.

maçı canlı izledim ve şunu gördüm
bordeaux skor ve dakika kaç olsun hiç yılmayan bir takım ve her zaman ilk düşüncesi gol olan bir takım
o yüzden g.sarayın işi bordeaux karşısında çok kolay gibi gözükmuyor

Bordeaux Ezer Geçer =)

Maalesef cok olumlu yaklasamiyorum.
Bordeaux bize hep ters dusuyor gibi geliyor.
Kagit ustunde Galatasaray banko ama bizimkilerin
bazen sac yoldurtan maclari da olmuyor degil..

aslanlar ezer geçer avrupada farklıyız.

Geri