3g Mi Yoksa Ttnet E Devam Mı?

Kotalı için 3g mi ttnet e devam mı

• Kullanılan toplam oy
    91

femre34

New member
Reaction score
0
rkadaşlar benim modemim arızalı ve malum modemler çok pahalı olduğu için yeni modem almak istemiyorum.Bilgisayarım masaüstü .Bende 3G alıp nasıl olsa modemi veriolar öle mi intenete girsem.Ancak hızı ttnet gibi mi yani ben 4 gb ve kotalıyım.bu vodafone 5 gb verio ancak dediim gibi hızda problem yaşar mıyım?Yoksa gidip yeni bi modem mi alayım?

3g ile kota aşımında faturaya yansıyan rakamların örneklerine bakın. bence operatörler milleti yolmaya doyana kadar bekleyin sonra belki 3g ye geçilir.

Süperonline al 10 mbit hız 5gb kota ayda 29 milyon ilk ay 10 milyon modem kurulum hediye=)

laptobum olsaydı 3G

Şuan için ttnete mecburen devam. 3G şuan heryerde yok ve reklamlarda ucuz gibi gösterilse de işin aslı pek öyle değil gibi. (Yanılıyorda olabilirim çok fazla araştırmadım doğrusu)
Dizüstü bilgisayar alırsam ve cebimede uygun gelirse 3Gye düşünmeden geçerim.

abi ttnet kazıgı girdi bi kere çıkmıo artık ttnet devm

Uydunet :)
3G ilede telekomun kabloları bi tarafına kaçsın.

3g şu an daha pahalı es kaza kotayı 1 gb aştınız işte o zaman ayvayı yediniz.1 gb aşımda en aşağı ödeyeceğiniz 50 tl.
Ayrıca her baz istasyonunun bir kaldırma kapasitesi var.Bulunduğunuz bölgede ne kadar çok 3g kullanıcısı varsa o kadar performans düşer.

Kotasız tarfileri olmaması da negatif bi durum zaten.

Sonuc olarak bence adsl devam et.

Bırak 3G'yi falan.
AL bir modem daha ADSL'e devam et arkadaşım.

24 saat elimde internet var o yüzden 3g cazip değil bana bu arada ttnet değil smile adsl kullanıyom sınırsız 45 tl bir kuruş fazlada ödemedim hiç

Geri