admiral
New member
- Reaction score
- 0

3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan futbolda şike soruşturması kapsamında bir yıl Metris Cezaevi'nde tutuklu kaldıktan sonra 2 Temmuz 2012'de tahliyesine karar verilen başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan İlhan Ekşioğlu, 378 gün aradan sonra bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yer aldılar. Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde, "378 gün sonra yeniden bir aradayız" başlığıyla verilen haberde şu ifadeler kullanıldı:
"3 Temmuz 2011'den bu yana, yaşadığımız onca zorluktan sonra bugün, yeniden tam kadro, eskisinden daha da büyük bir aile olarak bir aradayız. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve asbaşkanlarımızdan Sayın İlhan Ekşioğlu, 1 yılı aşkın bir sürenin ardından ilk kez yönetim kurulundaki yerlerini aldı. Yüksek divan kurulu başkanı Sayın Yüksel Günay'ın da katıldığı olağan yönetim kurulu toplantısında başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, mazbatasını genel sekreterimiz Sayın Talat Yılmaz'dan aldı. Yönetim kurulu toplantısına, eski başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir ve eski asbaşkanlarımızdan Sayın Ali Koç da katıldı. Yeniden, eksiksiz ve bir farkla bir arada olmanın sonsuz mutluluğunu yaşıyoruz."