:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0
ya şu popup penceresi faciasından sonra;

msn de 8100030d hatra kodu verio msn mi açamıyorum...

yahoo ve hotmailden hiç bir türlü mail atamıyorum..

foruma mesaj yazamıyorum.. konu açamıyorum.. ( arada denk gelirse yazıo )

geçmiş olsun kardeş gibi bişey yazmayın.. çok feci halde sinir katsayım yüksek.. lütfen bu sorunları halledebilecek bi arkadaş varsa bana yardımcı olsun.. bu konuyu buraya açtım çünkü diğer bölümlere göre rağbet daha fazla görüyor..

ya aşkmetremiydi neydi öyle bi reklam vardı.. o reklam yüzünden bazı arkadaşların explorer giriş sayfaları gamepool.ru die bi adres tarafından işgal edilmişti.. o sebebten dolayı pc me format attım.. herşey yoluna girdi.. daha sonra tekrar foruma girdim.. girer girmez nod32 kullanıyorum uyarı vermeye başladı bilgisayar kasmaya başladı falan filan..

aynen daha önceki olaylar vukuu buldu ( msn düzelmişti hata kodu vermiodu tekrar vermeye başladı.. işte giriş sayfası tekrar gamepool.ru tarafından işgal edildi)

darkın verdiği anasayfa.zip adlı eklentiyle ana sayfayı hallettim saolsun..

ama msn deki sorunu halledemedim.. ve kaç gün sabahtan akşama kadar uğraştım toplamda 3 konu açabildim.. vede 3 5 mesaj yazabildim...

derdim hhyi kötülemek değil.. şimdi üç beş tip çıkar beğenmiosan girme falan derler.. uğraşamam onlarla..

ama birileri yardımcı olsun bana şimdi cidden pc yi parçalıcam..

alakasız bölüme alakasız mesajlar atmayın. güya kuralları biliyorsunuz. msn e girememe probleminin burayla alakası nedir???
http://www.google.com.tr/search?q=8...&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
buradaki işlemleri yaptınmı?

merak etme o kdar salak değilim... denemediğim birşey kalmasa konuyu açmazdım.. ayrıca msn problemimin yanında foruma açamadığım konuşlardan ve yazamadığım mesajlardanda bahsediyom... iyice oku yazdığım ilk mesajı..

şimdi sana birşey derdim ama dua et sinirlenmek istemiyorum, adam gibi cevap vermesini öğren yoksa bu isteğim uzun sürmez...

Öncelikle kurduğun cümlelere dikkat et kimse sana sen salaksın demedi ama sen kendini öyle görüyorsan bizim için sorun yok ama bu şekilde davranırsan kimseden zerre kadar yardım görmezsin...

bak free..

herşeyi denemiş olmasam buraya bu konuyu açmazdım... bu birincisi.. illaki bana bişeyler demek istiyosan pmden istediğini söyleyebilirsin.. burdan daha fazla uzatmaya gerek yok buda ikincisi..

swat ben kimseye bana salak dedin demiorum.. dediğim şuki yardımcı olabilecek birşeyler varsa söyleyin yoksa konuyu gereksiz şeylerle doldurmayalım.. bunu ilk mesajımda söyledim.. sonra bana gelipte forum kurallarınıbildiğinizi söylüyosunuz falan filan demenize gerek yok.. araştırın mesjalarımı bir kere bile böyle birşeyi söylemişmiyim...

ßu sorunla ßende karşılaşıyorum ama forumla alakasının oldugunu düsünmüyorum geç saatte açabildim msn'mi.. Kişi listesi kullanılabilir değildir vs. gibi sebeplerle açılmıyordu..Messenger'da geneL bi sorun oLabilir her$eyi foruma yıkmayalım pop-up sorunundan dolayı özür dilendi açıklaması yapıldı format atmışsın düzelmis tekrar bozulmasını hackhell'e bağLaman yanLıs.. Sütten ağzınız yansa HackheLL'den biLeceksiniz.. bi süre sabret düzeLmezse tekrar formatı dene..

cLosed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri