32 bit ve 64 bit hakkında

walky1151

New member
Reaction score
0
vista ve xpde 32 bit 4gb rani desteklemiyor acaba windows 7 32 bit 4gb rami destekliyormu bide bilgisayarlara 4 gb ram koyuyorlarda neden 64 bit işletim sistemi vermiyorlar ( hep 32 bit) vista veriyorlar windows 7 dede mi hep 32 bit vericekler bilgisayarların yanında yani 4 gb rami görmüyorsa anlamı ne?bide bu windows 7 de ki x86 ne oluyor kısaca bilgi verirseniz sevinirim SAYGILAR

Windows

Windows 7 de 4Gb ram 3 Gb kullanılabilir gibi bir ibare var. 64 bit işletim sistemi vermemeleri sadece kullanımdan dolayı oluşabilecek kötü yargılardan kurtulmak istemeleri. programlar ile ilgili problem yaşarsan aldığın ürüne suçu atacağını düşündüklerinden. birkaç sene daha böyle idare etmemiz gerekiyor bir süre sonra artık herkez 64 bit işletim sistemleri için çalışmaya başlarsa o zaman geçilebilir sanırım.

Windows 7 de 4Gb ram 3 Gb kullanılabilir gibi bir ibare var. 64 bit işletim sistemi vermemeleri sadece kullanımdan dolayı oluşabilecek kötü yargılardan kurtulmak istemeleri. programlar ile ilgili problem yaşarsan aldığın ürüne suçu atacağını düşündüklerinden. birkaç sene daha böyle idare etmemiz gerekiyor bir süre sonra artık herkez 64 bit işletim sistemleri için çalışmaya başlarsa o zaman geçilebilir sanırım.

teşekkürler birtek sen cevaplamışsın ;)

gönül rahatlığıyla 64 bit kur bütün güncellemelerini takılcağın hiçbir driver kalmaz
ayrıca performans artışı oluyor

Geri