319. dönem subayları ve erleri

xonox

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama 319. dönem subay ve er alımları sonuçları belli oldu. ben yedek subay olarak ısparta komando okuluna gidiyorum. yarından sonra yolculuk var. benimle birlikte birliğine katılacak herkese ve diğer askerlere hayırlı teskereler şimdiden. herkes nereye çıktığını yazsın belki aynı yere düşeriz :)

iyi yolculuklarda yeri burası değil be paşam

Bende Kütayha Havacı olarak yapacagım. yakışılıyım diye oraya vermişler :cool::durdurun

Mayısta burdayım kısmetse

Hadi Hayrılı Olsun 2nizede :)

hayırlı tezkereler arkadaşlar. hayırlı tezkereler havacı abcas :):) levent çarşısı kabadayısı :):) hatırladın mı?

lem abcas demek gidiyon hayırlı teskereler kardes.....

5. ZH. TG. KMTLĞ / G.ANTEP

PİYADE ER

eywallah dostlar..

bil hassa photoshopcu abim sana..

bu arada ben nickel_tec

Kuvveti Jandarma
Sınıfı Jandarma
Statüsü Er
Branş
Kabul Toplanma Merkezi
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TRABZON İL J. K.LIĞI TRABZON

hayırlı tezkereler sağsağlim dönersiniz inş. sizi yeniden burda görmek dileğiyle

hayırlı tezkereler kardesim ben kasımda bitirdim askerligi,yedek subay olarak egirdirde egitim gorduk oradanda bolu komando tugayına gittim oradanda ver elini şırnak ,komando olarak yapacak arkadaslara basarılar diliyorum hayırlı olsun hepimiz için ,ayrıca hareketli bir sene bekliyor sizleri....

yokmu yahu manisa-kırkağaç'a kısa dönem olarak giden. kısa dönem olarak en iyi yer orası arkadaşlar kendimden biliyorum. geçen sene 12 aralıkta gitmiştim bendeniz.
kütahya hava eğitim fena değil ama biraz soğuk orası arkadaşlardan biliyorum:)
ısparta-eğirdir dağ komando okulu Türkiye'de yapılacak en zor askerlik yeridir arkadaşlarımdan biliyorum yine :) eğer gönüllü olarak uzun dönem komando istediysen hayatından bezeceksin benden haber vermesi. bu dönem gidecek arkadaşlar tekrar hayırlı teskereler arkadaşlar.
bu onurlu görevde allaha emanet olun

Hayırlı teskereler........

ben abim manisaya gitti bugun daha belli olmadı kırağçmı-batı-doğumu umarım rahat yerdir herkeze hayırlı teskereler

hayirli tezkereler
Allah'a Emanet Olun

Geri