1 Kasım Günü Protestomuza KatıLırmısınız ?

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
1 KASIM 2008 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ.

BU DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANARAK BİZİ SOYANLARA EN AZINDAN BİR GÜN BİLE OLSA DUR DİYORUZ.

TÜKETİCİ KORUMA DERNEKLERİNİN ÖNCÜLÜĞÜNDE 1 KASIMDA SABİT TELEFONLARLA GÖRÜŞME YAPMIYORUZ.

BİR GÜNLÜK BU PROTESTO TELEKOMA OLDUKÇA AĞIR BİR CEZA OLACAK.

Bir ev telefonundan 3.90 YTL lik görüşme yapılıyor. Telefon faturasının TOPLAM tutarı 19.25 YTL oy oy oy bu ne. Bu ne biliyor musunuz? Kış uykusuna pardon kış uykusuna değil koyun uykusuna yatırıldığımızın aslında yattığımızın resmidir.
Sabit ücret: 10,43 Ytl.. bu rakam her konuşsanda konuşmasanda faturana yansıtılıyor...

Kdv matrahı : 14.54 bu ne anlam taşıyor vallahi billahi bilmiyorum.
Katma Değer Vergisi : 2.62 üsteki kdv ile alttaki sanki aynı biri diğerinin kısaltılmış hali. Neden ikisi de kısaltılmış olarak yazılmamış. Yada ikisi de uzun hali ile yazılmamış
Özel iletişim vergisi : 2.18
--------------------------------------------------------
Toplam uyuma Parası : 19.25

Aslında Telekom Panikte. Çünkü vatandaş uyanıyor. Sabit telefonlar birer birer iptal ediliyor. Bu nedenle reklâmlara başlamış Telekom. Ama yılda 2 milyar dolar kar yapıyormuş Telekom. ………………
Şimdi ünlü komedyen standalp uzmanı bu özelliğini halkı kandırmak için kullanıyor. CEM YILMAZ bu işten iyi para kazanmışa benziyor.

(YENİ NUMARASI 11811)
Kontrol ettik, 118 den bilinmeyen
bir numaranin ögrenilmesi icin en az 60 saniye gerekiyor. Yani 8
kontor. Baska bir deyisle eski parayla dörtmilyonücyüzyirmibin TL.
Bir numara ögrenmek için Lübnanli sirkete bu kadar para
ödüyorsunuz. Türk Telekom Soygunu 118 ve 133 e dikkat !..

Turkçede buna resmen soygun hatta dolandiricilik denir. Özel Türk Telekom Servisleri Servis Numarasi ve kontur fiyatlarini okuyun da milletin nasil gizlice soyuldugunu gorun .

Bu numaralar 110, 112, 121, 122, 123, 124, 126, 154, 155, 156, 158' 'i ararsaniz ücretsiz 113, 153, 163, 166, 169, 174, 175, 176, 179, 180, 181' 'i ararsaniz 60 saniyede atacak bir kontur icin icin 72.000TL ..

185, 186, 187, 188, 189, 114, 117, 119, 130, 170, 171, 172, 173, 178, 182, 183, 184' 'u ararsaniz,15 saniye icin 288.000 TL.

Simdi SIKI durun !.. 118' 'i ararsaniz 8 saniyede bir atacak kontur icin tam 540,000 TL, v! e 133' ' u ararsaniz 3.6 saniyede atacak bir kontur icin 1.200.000 TL,
Dikkat ederseniz bilinmeyen numaralari aradiginizda dakikalarca
bekletirler. Sürekli olarak banttan ' hatlarimiz dolu bekleyin'
talimati verirler. Buna resmen dolandiricilik denir.. Turkiye''de
bilinmeyen numaralari sormanin bu kadar pahali oldugunu Kim
biliyor? Insanlarin bilgilenmek icin kullandiklari ve dunyanin her
yerinde bedava olan bu kamu yararina hatlarin fahis fiyatlarda
olmasi talimatini kim verdi?.Bu yazidan sonra hala bilinmeyen
numaralari aramak istiyorsaniz cebinize dikkat edin.

Siz hala 'ALO' diyebiliyor musunuz..? EKONOMIST dergisinde yayinlanan
bilgilere göre Ev Telefonlarini Kapatma Zamani geldi. Türk Telekom'un konusma ücreti/dakika 81.400 TL. oldu. GSM sirketlerinde bu rakam neredeyse benzer. 99.846 TL. Evden Cebi ariyorsaniz ödeyeceginiz 407.000 TL . Oysa GSM'den evi ararsaniz dakikasi 297.521 TL. Yeni patron getirdigi 'Milli Güvenlik riski' yaninda Türk Milletini de 'APTAL' yerine koyuyor anlasilan.
LÜTFEN PROTESTO EDİN. BU MESAJI OLABİLDİGİNCE YAYARAK YENİ FİYAT POLİTİKASININ DA BİLİNMESİNİ SAGLAYIN...

büyük terbiyesizlik soygunculuk ama bu yazı burda kalmamalı bir şeyler mutlaka değişmeli

özcan bizim hat nasılsa kendiliğinden çalışmıyor 2 gündür:).internet var tel hattı yok:).zaten uygulama başlı başına yanlış.coğu abone sırf internet bağlantısı yüzünden sabit tel kullanmak sabit ücret ödemek zorunda kalıyor.elimizi dahi sürmüyoruz sabit tele havaya para veriyoruz.

ben 555 li numara kullanıyorum, ev telefonu hiç kullanmam ve günde enaz 5-6 kere uzun uzun konuşurum ay sonunda 30 ytl gelmiş ve 2 sayfa döküman geldi. Ev telefonundan ise 7 arama var en uzunu 3 dk, 22,5 ytl fatura gelmiş. bende kapatmayı düşünüyorum fakat adsl noolcak.

Ev teLefonu bizim zaten iptaL soyguncu oLmuş bunLar..AdsL oLmasa kuLLanıLmıcak ama maLesef zorunLu bide ayLık sabiti geLiyor hiç konuşmadıgımız haLde :S

Bizim ev telefonu 1 senedir kapalı adsl yi komşudan çektim evdeki herkesde cep telefonu war böle daha iyi =)

Sizde binanızda telefonu olan birinde adsl hattı çekin hatta 4 bit net alın 5-6 kişi kullanın sabitleri kapattırın en iyisi :)

KABLO İNTERNETİ MALLESİNE GELENLER KABLOYA GECSİN HEM 40 YTL(1MB SINIRSIZ) HEMDE AYLIK SABİT ÜCRET YOK (10.43YTL) BUNU HERKES BİLİYODUR AMA UYGULAMAYA GECMİYOLAR CÜNKÜ ZOR GELİYO TELEKOMA GİTMEK FELAN YAZIK YAFF !

KullanmaYalım BUda onlara ders oLsun!!!

gsm operatörleri de sabit ücret alıyo. gsm operatörleride vergi alıyo 20ytl fatura geliyosa vergilerle birlikte 50 ytl oluyo bu hep böyle. ayrıca 118 konusunu merak ettim fiyatlar gerçekten öyle mi diye araştırdım yani çok bişi yapmanıza gerek yok türk telekomun sitesine girseniz yetiyo verilen fiyatlar bile aynı diil. burdan siz de bakabilirsiniz
www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Bi...-Hizmetleri/bilinmeyen-numaralar-11811/tarife

yalan yanlış bilgiler içerdiği bu maili yaymak doğru diil diye düşünüyorum..

ben katıLdım biLe : ) arapartmanın kompLe santaLini kestim :D hayırLısı oLsun

valla ben sadece net ıcın telefon hattı aldım aylık konusma bedeli 0.5-1ytl arasi odedigim fatura 10-11ytl arasi

Geri