'300 Erkekle Yattım' Diyen Kadının Sırrı!

furkankaya

New member
Reaction score
0
67720.jpg

Şebnem Berrak A. takma adıyla yazdığı kitapta kocasını 300 erkekle aldattığını iddia edilen İngilizce öğretmeni Y.Y., hem görevinden uzaklaştırılmış, hem de eşi boşanma davası açmıştı.

Mahkeme kararıyla işine geri dönen Y.Y. hakkında Milli Eğitim Bakanlığı yeniden soruşturma açılmasını istemişti. Y.Y. Sarıyer Adliyesi’nde görülen boşanma davasına bir rapor sunuldu.

KOCAMI ALDATMADIM

Y.Y., mahkemenin atadığı psikolog, pedagog ve sosyal hizmet uzmanına “300 erkekle yattım” itirafının hayal mahsulü olduğunu belirterek “Eşim askere gittiğinde borçlarını ödemem gerekiyordu. Böyle bir yalan düşündüm ve kitaplaştırdım. Amacım kitabın geliriyle borçları kapatmaktı. Televizyonlara çıkan ben değilim. Ayrıca kocamı aldatmadım. Zaten beni tanıyan öğrencilerim ve veliler, bütün bunların gerçek olmadığını anladılar ve benim için imza kampanyası başlattılar” dedi. Dava, Y.Y.’nin bu itiraflarıyla yeni bir boyut kazandı.

Kaynak: İnternetHaber

Parananın gözü kör olsun kadın kendni o...pu tanıttı millete

Laa bu nasıl işş insanın iffeti gururu yaşanmış güzel çirkin anıları böylemi sonuçlanır ttüühh

Biz para icin,seref satanlara kiziyoruz :]
Bu kadin kendini satmis neki..

abi kimsede gurur haysiyet kalmamış :vur

şimdi diyor ki para lazımdı o yüzden öyle bişi söyledim felan..vay be..bir kitabın bu kadar kısa sürede yazılıp baskıya verilmesi ve satması.. ya ben mi yanlış biliyorum yoksa askerlim 3 yıl felan mı...şimdi eleman acemi birliğine teslim olur olmaz almış kadın kağıdı kalemi...ya inandırıcı gelmedi..kim kendini fahişe yerine koyar..bir de eğitimci bunlar..yazık..bunun ders verdiği çocukların erkenden sivilceleri çıkacak. hehee :)

Kimsede Namus saygı Sevgi Kalmamış Allah kahretsin böle insanları töbe töbe Ayıp

Paylasım için saoL

Geri