30. Haftada İş Biter !

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
6. haftada zirvenin 12 puan gerisinde 12. sıradaydılar. “14. haftayı bekleyin” dedi. O gün geldi ve Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sıraya yerleştiler. Şimdi yeni bir kehaneti var: “30. haftada şampiyon oluruz. Son haftayı beklemeyiz.”

Tahminlerinin çoğunda isabet sağlayan Mustafa Denizli, ilk kez bu kadar iddialı konuştu: “Benim düşüncem 30. haftada biz bu işi bitiririz. Bence bu sezon son haftayı beklemeyeceğiz”

Geçen sezon “26. haftada her şey değişir” diyen, bu sezon 12. sıradayken bile, “14 ve 15. haftaları bekleyin” diyerek, bugünlerin müjdesini veren Mustafa Denizli, bu kez şampiyon olacaklarının sözünü verdi. Dün akşam Kanaltürk’teki ‘Son kale’ programına bağlanan Kartal’ın teknik patronu, hepsi birbirinden iddialı açıklamalar yaptı. Mustafa Denizli’nin açıklamalarının önemli satırbaşları şöyle:

‘Geçen yıldan kolay’
“Bu sezon 24., 25. haftalarda iddialı takımların sayısı, geçen yıldan daha fazla olur. 26. haftada Bursaspor ve Kayserispor da olabilir. 30. haftada bu iş biter. Belki 30’da biz biteriz. Belki biz kalırız yarışın dışında. Ama benim düşüncem, biz o haftalarda bu işi garantileriz... Kahin olmaya gerek yok. Bu sezon 7. hafta sonunda başkanımız Yıldırım Demirören ile sohbet ediyorduk. Fikirlerimi sordu, ben de, ‘Geçen yıldan kolay olur, Beşiktaş’ın şampiyonluğu’ dedim. Bence daha kolay olur, bence son haftayı beklemeyeceğiz...

‘Bobo’yu göndermem’
Şu anda en büyük özlemim, sağlıklı bir Delgado’nun takıma dönmesi... Tabata Gaziantepspor’da bu değildi. Tabata’nın Gaziantepspor’da oynadığı gibi olması için Beşiktaş’ta 1. sırayı alması lazım, bunun olması da mümkün değil... Nihat’ı futbolla ilgili tartışacak herhangi biri olmamalı. Nihat’ın bir şeyi ispat etmesine gerek yok... Bobo da iyi futbolcu gitmesini istemem... Milli takım teknik direktörlüğü onurlu bir görev ama ben görevimi ancak kendi zamanım içinde yapabiliyorum. Hem milli takımı hem de Beşiktaş’ı aynı anda çalıştırmak mümkün değil...”

Kaynak

eğer buda gerçekLeşirse DenizLi hoca medyumluğunu iLan eder :)
hatta ilerde bi tarikat bile kurar...

Ben diyorum bu adamla ortak iddaa yaptık mı var ya paraya para demeyiz =)

sende kazım gibi geri kalan maçlar oynanmadan atma denizli.. maç sahada kazanılıyor... masada yada tahminler doğrultusunda değil

Geri