30 Ekim Kuponum

medieva

New member
Reaction score
0
191257c77a4162e8c072686951f0d4e2.jpg

Atlasın ilk yarıda maçı koparmasını bekliyorum. (+7 mi yapsaydım yoksa, neyse böyle daha sağlam duruyor.)

Nerden buluyon bu takımları :)

Çok hafife aldım şu iddaa olayını ama benim için fark etmez honululu üçüncü ligi maçları bile olsa benden kaçamayacak yıkacam iddaaayıııııı...

Atların nallarındaki mıhların hesaplarını yapanlar için iddaa çocuk oyunudur, geliiiioyorum çok az kaldıııııı milyarlık kuponlar yapacam, heyytttt beee gene coştummm kimse tutamazzzz beniiiiii :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

Bu atların nallarındaki mıhlara benzemez :)
Unutma top yuvarlaktır !
Birde işin içine para girince...

Söylemiştim De Arkadas O Gün de Böyle Gaza Gelmişti :)

Yaaaa ben boş beleş konuşmam, bir şey diyorsam mutlaka bir hikmeti vardır. Bu günkü kuponlarımı takip etmenizi tavsiye ederim.

Bir yarış için yirmi otuz beygirle uğraşmış olsaydınız bir maçta iki takımın yarışı size çok komik ve basit gelir beni anlardınız .....yavvv gene coşmaya başladımmm heeeeyyyyyyyttttttttttt bee şu iddayıı icat edene nomel ödülü felan vermek lazım :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin ....

Futbolu At Yarışıyla Karsılastırıyosan , Zaten Futboldan Anlamıyosun Demektir. Az Önce Oynadıgın Kupona Baktım Sadece 4 te 1 yapmıssın . O da Cifte Şans :) Sana Kolay gelsin .

αqqα уєкяυ;5415148' Alıntı:
Futbolu At Yarışıyla Karsılastırıyosan , Zaten Futboldan Anlamıyosun Demektir. Az Önce Oynadıgın Kupona Baktım Sadece 4 te 1 yapmıssın . O da Cifte Şans :) Sana Kolay gelsin .

Bu gün bak bakalım kaçta kaç yapıyorum.

On yıl futbol oynadım, üstelik fenerin alt yapısında fikirtepe tesislerinde ismail kartal zamanında bile top koşturmuş biriyim. Futbol kitabını yazdım, sergen kitabımı okudu yıldız oldu :durdurun

Geri