Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaaaa ben boş beleş konuşmam, bir şey diyorsam mutlaka bir hikmeti vardır. Bu günkü kuponlarımı takip etmenizi tavsiye ederim.
Bir yarış için yirmi otuz beygirle uğraşmış olsaydınız bir maçta iki takımın yarışı size çok komik ve basit gelir beni anlardınız .....yavvv gene coşmaya başladımmm heeeeyyyyyyyttttttttttt bee şu iddayıı icat edene nomel ödülü felan vermek lazım :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin ....
Futbolu At Yarışıyla Karsılastırıyosan , Zaten Futboldan Anlamıyosun Demektir. Az Önce Oynadıgın Kupona Baktım Sadece 4 te 1 yapmıssın . O da Cifte Şans Sana Kolay gelsin .
Futbolu At Yarışıyla Karsılastırıyosan , Zaten Futboldan Anlamıyosun Demektir. Az Önce Oynadıgın Kupona Baktım Sadece 4 te 1 yapmıssın . O da Cifte Şans Sana Kolay gelsin .
On yıl futbol oynadım, üstelik fenerin alt yapısında fikirtepe tesislerinde ismail kartal zamanında bile top koşturmuş biriyim. Futbol kitabını yazdım, sergen kitabımı okudu yıldız oldu :durdurun