3 Yabancı, 1 Yerli! İşte 4 yolcu.

gezegen64

New member
Reaction score
0
Beşiktaş'ta ayrılık zamanı

Yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Helsinki maçından sonra derin bir nefes alacak. Schuster, başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı ile buluşacak, raporunu sunacak; Delgado, Holosko, Fink ve Uğur'un kulüple ilişkisi kesilecek.

Sezonun transfer şampiyonu Beşiktaş'ta teknik direktör Schuster kafasındaki kadroyu belirledi ve gideceklerin listesini oluşturdu. Özellikle yabancı kontenjanı konusunda sıkıntıyı yaşayan siyah beyazlı kulübün Alman çalıştırıcısının Helsinki maçından sonra 4 oyuncunun adını başkan Yıldırım Demirören ve futbol şube sorumlusu Serdal Adalı'ya vereceği öğrenildi.

MATIAS DELGADO (%80)
Yönetim Arjantinli için 5 milyon Euro bonservis ücreti istiyor. Yıldız oyuncunun menajeri babası Eduardo Delgado, fiyat konusunda indirim istedi. Basel ve İspanyol kulüplerinin oğluyla ilgilendiğini belirtti.
Delgado ise, "Ben parama bakarım. Kulübüm beni istemiyorsa giderim. Bonservisimi versinler yeter" dedi.

FILIP HOLOSKO (% 80)
Yıllık 1.5 milyon Euro veren kulüp Slovak oyuncuyu Beşiktaş'tan alabilecek. Yönetim rakam konusunda esnek olurken, tecrübeli oyuncunun menajeri Mithat Halis, bu oyuncuya Fransa ve İtalya'dan teklif geldiğini söyledi. Holosko, "Beşiktaş'la sözleşme imzaladım. Buradan aldığımı ödeyen kulübe giderim. Yoksa kalırım" diye konuştu.

MICHAEL FINK (%80)
1 milyon Euro'luk bonservis ücretine rağmen memleketi Almanya'dan teklif alıyor. Sorun rakamın yüksek oluşu. Menajer Ahmet Bulut, yönetimin ücret konusunda yapacağı indirim sayesinde Fink'in takımdan her an ayrılabileceğini belirtti.

UĞUR İNCEMAN (%100)
Siyah beyazlı yönetim bonservis ücretini 600 bin Euro olarak belirledi. Schuster'in direkt gözden çıkardığı oyuncuya Antalyaspor, Eskişehir, Bucaspor ile Almanya'dan 2 takım teklifte bulundu. Uğur şöyle konuştu: "Beşiktaş Yönetimi'nin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparım. Sorun yaşatmam."

KAYNAK

Şu Listeye Tabata' yı da koyun arakdaş, kiralayın bişey yapın.

Bence de bu listede Tabata'nın olması gerekirdi. Holosko ise satılmamalı.
Bu arada defansın sağına mutlaka transfer yapılmalı.

1.) Uğur
2.) Hilbert
3.) Nobre
4.) Fink
5.) Holosko !
6.) Delgado

Bu futbolcuların Beşiktaş'a hiçbir faydası dokunmuyor, derhal gönderilmeli, Holosko-Delgado belki kalabilir. Arada sırada bir işe yaradıkları oluyor :)

Nobre - Tabata - DeLgado - Uğur - HoLosko (KiraLık) Fink (KiraLık) -

~SiLenT ScЯeaM~;5119113' Alıntı:
Nobre - Tabata - DeLgado - Uğur - HoLosko (KiraLık) Fink (KiraLık) -

liste budur arkadaş..

ayrıca tepkilerden çekindiği için tabatayı elinde tutan yönetim bu adamın oynadığı oyunla daha çok tepki çektiğini neden görmez anlamış değilim..

hadi alıp getirmekle yanlışı yaptınız anladık, yanlışta ısrar etmek de neyin nesi..gönderin gitsin şu adamı ya..

Geri