3 yıldır emule kullanıyorum ilkdefa böyle birşey gördüm

LoRDLy

New member
Reaction score
0
Geçenlerde Blood Diamond divx i indirmeye karar verdim dosya boyutu 692 mb.Dosya 690 mb a kadar gayet güzel geldi.Fakat bundan sonra dosya 689 mb a sonrada 688 mb a düştü ve orda takıldı 4 gündür bekliyorum hala inecek.Bu durumu açıkalyacak ve çzüm getirebilecek arkadaş varsa şididen teşekkürler :eek:ha

bir çözüm önerisi olan arkadaş yokmu yaw

:vur offfff offfffffffff

fack olma olasılıgı cok fazla yeni olmaya başladı 50 mb dosya için 2 gb veri inmiş içinde 20mb veri var :)

kardeşim emule ölü linkleri ayırdıgı icin indirme uzuyu bazı flimlerde malesef bu böyle banada oldu ama sonunda yükleme yapar

arkdaşlar nasıl emule kullanıyorsunuz banada anlatırmısınız ben hiç kullanamıyorum emuleyı...

işte..

arkadaşım..eğer senni indirdiğin filmdeki dosyalardan biri hasarlı veyahut silinmişse vakti zamanında,filmi indirmez..yani bekletir de bekletir..Onedenle de filmin tamamını alamazsın..eMule ya o eksik parça dosyayı bulur..ya da indirmez..çÜNKÜ EmULE UZUN DOSYALARI PARÇA PARÇA İNDİRİR:goz: bu arada emule öğrenmek isteyenler de özel mesaj olarak bana bildirirlerse seve seve öğretirim..msn den anlatırım:goz: sorun olmaz..:goz:

Geri