3 Süper Fıkra gülmek garanti!!!!!!!!!!!!!!!!

T_BaG

ℓσя∂ σƒ т&#
Reaction score
0
Adam yıllardır binlerce zina işlemiş binlerce kadına tecvüz etmiş ama doymamış hergün daha fazlasını ister olmuş.

Bir gece rüyasında ak sakallı bir dede girmiş demiş ki ''Bak oğlum bu güne kadar işlediğin günahları biliyorsun bunların silinmesi ve senin cennete girebilmen içn önerim var" demiş.
"1 ay boyunca hiçbir kadınla cinsel ilişki yaşamayacaksın" adam sabah kalktığında hala etkisindeymiş rüyanın.

Düşünmüş ki bütün günahları silinecek ve cennete girecek 1 ay bekleyebilirim herhalde

.Adam toplamış eşyalarını dağ başında bi kulübede yaşamaya başlamış

1 gün 2 gün 3-5-20 gün derken 29. gün gelip çatmış ertesi günü cennete girmeyi garantileyecek ve hiç bir vukuatı yok şimdiye kadar.

Bunları düşünerek uykuya dalmış.Gece saat 3 sularında kapısı çalınmış dışarıda deli gibi yağmur yağdığını görünce hemen kapıya koşmuş kapıyı bir açmış ki ne açmak karşısında bir afet-i devran 90-60-90 sarışın uzun boylu bir huri.

Kız"bu gece siz de kalabilir miyim acaba dışarıda yağmur yağıyor ve kalacak yerim yok"

Adam"Tamam bu gecelik kalabilirsin ama benim yanıma gelmek yok odanın kapısını kilitle bende kilitleyeceğim"

Kız"olur zaten hemen uyurum ben demiş" Ve yatmışlar 40 dk geçmeden kız adamın kapısını çalmış

.Adam açmış kapıyı " Ne Var?" demiş

Kız "çok kötü bi gökgürültüsü var korkuyorum beraber yatalım demiş"

Adam"Daha fazla dayanamaış ve kızı yatağında bi güzel becermiş"

Sabah uyandıklarında adam ağlıyormuş kız sormuş neden ağlıyorsun diye adam ben cennete girmeye çok yaklaşmıştım ama seninle ilişkiye girince herşey bitti demiş cenneti kaybettim.

Bu sefer kadın gülmeye başlamış adam sinirlenmiş ne diye gülüyorsun senin yüzünde cennet ellerimmin arasından kayıp gitti.

Kızın sesi birden değişmiş "Ben şeytanım seni cennetten alıkoymak için senle yattım dün gece"demiş.

Bu sefer adam gülmeye başlamış,Şeytan sormuş "E enayi niye gülüyorsun cenneti kaybettin insan üzülür sen gülüyorsun"

Adam kahkahaların arasından cevap vermiş "Becermediğim bi sen kalmıştın o da tamam oldu "
----------------------------------------------------------------------------------------------

Nam-ı Kemal, japon, alman ve ingiliz en çok kimin karpuz taşıyacak diye iddiaya girerler. Japon der ki:

-Ben iki tane taşırım koltuklarımın altına alarak.

İngiliz de der:

-Ben de 4 tane taşırım iki koltuk altına iki de omzumun üstüne alırım.

Alman da der ki:

-Ben de beş tane taşırım herkes şaşırır nasıl taşırsın ya? İki tane koltuk altına, iki tane omuzlarımın üstüne, bir tane de *arrağıma takarım demiş.

Sıra Nam-ı Kemal'e gelir, der ki:

-Ben de 9 tane taşırım iki koltuk altına, iki omuzlarıma ,almanı da *ikime takarım.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-AĞAÇTA 5 KUŞ WAR 4 ÜNÜ VURDUM KAÇ KALDI??

ögrencilerden birisi:

-HİÇ KALMAZ ÇÜNKÜ HEPSİ UÇAR...

demiş...ögretmende kızmış:

-BU MATEMATİK SORUSU 1 KALIR AMA OLSUN TARZINI BEGENDİM...

demiş...bunun üzerine çocuk soru sorar:

-3 KADIN DONDURMA YİYOR 1.ISIRARAK 2. YALAYARAK 3.İSE EMEREKK BULARIN HANGİSİ EVLİDİR ?!!!

demiş...öğretmen kızarıp bozarmış:

-EMEN Mİ ?!!...

demiş....çocukta cevabı yapıştırmışşş...

-YOOO PARMAGINDA YÜZÜK OLAN EVLİDİRR AMA OLSUN BENDE SİZİN TARZINIZII BEGENDİMM !!!
demişşş

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

eline sağlık 2. si çok komikti ama

müthiş paylaşım için saol bende hepsini beendim:)

üçüncü çok güzeldi iyi laf sokmuş:D:D

harikaydı arkadaşım teşekkürler
:)

Akşam akşam bayağı güldüm ya , eline sağlık , süperler:clap:clap:clap

sonuncuya koptumm rep nie yok +++ rep yapardik:Dtesekkür var iiki:D

süper son fıkra gerçekten güzeldi

abi 1.2.3. hepsi de süperdi karnım ağrıdı inan çok sağol Allah ta seni güldürsün :)))))))))))))))))))))))))

harbıden burda yazılan fıkralara ılk kez guldum.Tebrıkler.Salak sacma geyıklerı fıkra dıye yazan arkdaslara kapak olsn :)

Geri