3 Kritik Soru!!! 3 Kritik Cevap!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
news_manset_resim_dk_mrt26.jpg

3 KRİTİK SORU! 3 KRİTİK CEVAP!

Fenerbahçe-Galatasaray derbininin 3 kırılma anı Maraton'da masaya yatırıldı! Alex'in golü ofsayt mıydı? Penaltı kararı doğru muydu? Ve yardımcısının kafasının yarılmasına Bünyamin Gezer sessiz mi kaldı?

İşte 3 pozisyon 3 Erman Toroğlu yorumu:

Alex’in golü ofsayt mı? TIKLA İZLE!!!

Penaltı kararı doğru mu? TIKLA İZLE!!!

Maç tatil edilmeli miydi? TIKLA İZLE!!!

menu_ust.gif

SiR ReaLiST

Erman ToroğLu'nun YorumLarını Dikkate ALmayabiLecektir Çoğu Arkadaş, Ama PozisyonLara KendiLeri BaktıkLarında BiLe Zaten Herşeyi AnLayacakLar, PozisyonLara DikkatLi Bakmadan YorumLarda BuLunmayaLım...

bence maç tekrar ediLmeLi
oLmadı hükmen yeniLgi veriLmeLi
çok büyük haksızLık yapıLmış

Muhabir: "Mesela sen hiç hayatında Fenerbahçe galibiyeti gördün mü? Galatasaray'ın buradaki en son galibiyeti 1999 yılında"
Sabri: "Görmedim abi‚ ben o zamanlar alt yapıdaydım"
Bende bunun karşısına rıdvan dilmenin yorumlarını koyiyim tam zıt şekilde konuşuyolar ne olacak ???

Ciddi isen çok komik , espiri ise hiç komik değil

bence maç tekrar ediLmeLi
oLmadı hükmen yeniLgi veriLmeLi
çok büyük haksızLık yapıLmış

He Hee He Çok güldüm. İnsan o geceyi tekrar yaşamak istermi. Ok sen tekrar göemwk istiyorsunda GS'li futbolcular görmek istermi. Bence bunu iyi düşün eğer maçı izlediysen
(futbolcular ah o golleri nasıl kaçırdık diye hayıflanıyorlar)

Evet Bence De, Ne OLmuş Ki Hakeme DeğiL Mi? Sadece Kafası YarıLmış...
Tabi Adam ÖLmedi Ki, ÖLse TatiL EdiLir, ÖLmeden OLmaz...
Bir Gün, Bir Maçta Bir Hakemin ÖLdürüLdüğü Gün AkıLLanacağız, Zaten...

Dai stadı meşalelere boğduğunuz günleri ne çabuk unuttunuz...

Keser gibi hep kendinize yontmayın..Arada bir iğneyi kendinize de batırın...

Hele ki sahada GS nin oynadığı rezalet futbolu hakemin kötü yönetimine ihale etmek da acizlik kapsamına girer ki, sevdiğimiz yorumlarına güvendiğimiz, takip ettiğimiz GS lilerin bu acizliğe sığınmalarını forma aşklarına veriyorum ben..

Hakem maçı iyi yönetse dünkü futbolla 10 maç oynansa 10 nu da Fener kazanırdı..Bunu görmek için illa takım tutmaya gerek var mı ?

Bence biraz daha objektif olmaya çalışalım ki, yorumlarımızın isabet oranı artsın :goz:

Dai stadı meşalelere boğduğunuz günleri ne çabuk unuttunuz...

Keser gibi hep kendinize yontmayın..Arada bir iğneyi kendinize de batırın...

Kardeşim O OLay Ayrı, OnLara ALıştık Zaten, Sizde Bizde Yapıyoruz...

Burada Konu Hakeme GeLen Yabancı Cisim İLe YaraLanması, Sonrasında O Stadda O Hakemin Otoritesi SağLayabiLeceğini Düşünüyorsan Zaten Sorun Yok...

Bu OLay FarkLı, ELmayLa ArmutLarı KarıştırmayaLım...

İyi Diyorsun Da ALLah Aşkına Fenerbahçe Ne Oynadı, Bu HataLar OLmasa Yeneceğini Düşünmüyorum, Çok Ciddiyim Bu Konuda, Ki Zaten 3. GoLü BiLe, Artık MoraLmen Çöktüğümüz Ortamda 90da ZorLa AtabiLdiniz...

Hakemin EyyamLarı OLmasa Bu Maç 3-1 Bitmezdi, Maçı Hakettik Demiyorum Ama Siz De Haketmediniz Hepsi Bu...

hakemin kafası kanıyor hakem bu :)

bünyamin gezer bu maçı nasıl yönetti şaşıyorum dorusu

hakemin kafanın yarıLması mağLubiyete kamufLaj mıdır
gs bu maçı kazansaydı maç tatiL ediLsin denecek miydi yine aynen gs basını tarafından
Luganonun bariz penaLtısı veriLmemiştir
kaLeciyLe karşı karşıya kaLınacak pozisyonda son oyuncunun 1 mt gerisinde oLan oyuncuya ofsayt bayrağı kaLdırıLmıştır.
birkaç sezon önce aLi samiyende sahaya bir tek atıLmadık stadın temeLindeki demirLer kaLmıştı

üLke futboLu sadece yeniLen maçtan sonra yanLış sistemin eLeştiriLmesiyLe düzeLmez
herkes kendi kapısının önündeki pisLiği temizLesin...

İşte İngiltere Premier Ligi iLe aramızdaki fark..Olayla Alakası yok ama Hakem hatalarında Olan bi örneğe verilen cezayı yazıcam size..

Çok değil Geçen Hafta Liverpool ile Sunderland arasında oynanan maçta Taraftarlardan atılan Balona Darren Bent'in çektiği şut denk gelip Kaleci Reinayı yanıltmıştı ve Golü vermişti..Sonuç Olarak 2 Gün Geçmedi ki..İngiltere Federasyonu Hakemi Bir Daha Premier Maçı yönetmemek üzere İkinci Lige gönderdi ve 3 Puanı Sunderland'a yazdırdı..

Peki Bizde Hakemlere verilen cezaları söylermisiniz ? Hangi Hakeme bu zamana kadar kötü yönetti diye bi yaptırım uygulandı..Bünyamin Gezer kansızı daha geçen sezon Fenerbahçeliyim diye basbas bağırdı..Böylemi atanıyo bu hakemler maçlara..Bırakın ya..bana eşitlikten bahsetmeyin..Aksini iddia eden kalkıpta yorum yapmasın burda..Erman Toroğlunu düşmanım kadar sevmem adam herşeyi eğrisiyle doğrusuyla açıkladı..Federasyondan bi kişi bile bağlanıp söyleseydi ya Erman Toroğlu sen yanlış bilgilendiriyosun milleti yada yanlış düşünüyosun diye..Kendi bile dedi işte Bünyamin Gezer yeseydi İptal ederdi maçı..Organize İşLer bunLar..Boşversenize..

Hayranım şu gslilere sürekli bi bahaneleri var. maçtan önce elno arda keita diyenler şimdi hakemin kafası kanıyo diyo

hakemin kafanın yarıLması mağLubiyete kamufLaj mıdır
gs bu maçı kazansaydı maç tatiL ediLsin denecek miydi yine aynen gs basını tarafından
Luganonun bariz penaLtısı veriLmemiştir
kaLeciyLe karşı karşıya kaLınacak pozisyonda son oyuncunun 1 mt gerisinde oLan oyuncuya ofsayt bayrağı kaLdırıLmıştır.
birkaç sezon önce aLi samiyende sahaya bir tek atıLmadık stadın temeLindeki demirLer kaLmıştı

üLke futboLu sadece yeniLen maçtan sonra yanLış sistemin eLeştiriLmesiyLe düzeLmez
herkes kendi kapısının önündeki pisLiği temizLesin...

iyi hoş güzel diyorsunda abi biliyorsun ben fb,gs,bjk taraftarı olmadan diyorum

eğer hakeme karşı bişi varsa rapora yazılır ceza neyse stad'ın bulunduğu kulübe verilmesi lazım TRabzonspor maçında adamlar çatıya çıktı ona ceza kesen TFF gs veya fb diye kulüp ayrımcılığı yapıyor ben senin dediğine sonuna kadar katılıyorum oynandı bitti .. bi tabir vardır abi bilirsin sansür koyarak söylüyorum dikilmiş dödün davası olmaz xD

Kardeşim O OLay Ayrı, OnLara ALıştık Zaten, Sizde Bizde Yapıyoruz...

Burada Konu Hakeme GeLen Yabancı Cisim İLe YaraLanması, Sonrasında O Stadda O Hakemin Otoritesi SağLayabiLeceğini Düşünüyorsan Zaten Sorun Yok...

Bu OLay FarkLı, ELmayLa ArmutLarı KarıştırmayaLım...

İyi Diyorsun Da ALLah Aşkına Fenerbahçe Ne Oynadı, Bu HataLar OLmasa Yeneceğini Düşünmüyorum, Çok Ciddiyim Bu Konuda, Ki Zaten 3. GoLü BiLe, Artık MoraLmen Çöktüğümüz Ortamda 90da ZorLa AtabiLdiniz...

Hakemin EyyamLarı OLmasa Bu Maç 3-1 Bitmezdi, Maçı Hakettik Demiyorum Ama Siz De Haketmediniz Hepsi Bu...

Kardeşim, aynı maçı izlediğimize şüphe yok ama, bir de olaya şu yönden bak...

GS nin koca maçın neredeyse ilk 55- 60 dakikası ne doğru düzgün bir organize atağı ne de "Gol Olur" diyebileceğin pozisyonu yok...

Buna karşılık FB nin (her ne kadar güzel futbol oynamasa da) özellikle ilk yarıda kaçan akıl almaz golleri var ortada...O kaçanlar değerlendirilmiş olsa şu anda ne hakemi ne de pozisyonları tartışıyor olurduk( Halamın da bıyıkları olsa amcam olurdu ya neyse :) )

Ortada net bir tablo var, o da dün GS nin bırak FB yi Kadıköy de yenmeyi,herhangi bir Anadolu deplasmanını kazanacak kadar sahada bir şey yapmamış olmasıdır bence..Bu Gs yi Antep yakalasa belki onlar fark atardı, FB bu kötü oyunuyla bu kadar da gol kaçırmasına rağmen galibiyete ulaşmış oldu...

Hakem kötü maç yönetmiş olsa da GS nin kötü futbolunu göz ardı edip , yenilgiyi hakemden bilmek bir daha ki maçlar için hiçbir şey kazandırmaz GS' ye..

He illa ki Kadıköy de bizi yenecekseniz çok daha iyi oynamanız lazım..Bunu göremeyip te hala hakem derseniz kazanmanız ancak şansınızın çok iyi olduğu bir güne denk gelecektir.

Kanka YapıLması Gerekeni Konuşuyoruz...

Tmm Maçı Devam EttirdiLer, YanLıştı Ama Sonrasında Maçı Adam AkıLLı Yöneteceksin, Eğer Maçta HataLı Karar Verirsen, Taktir HakLarını Da Ev Sahibinden Yöne KuLLanırsan, Bana Kimse Bunda Bu OLayLarın PsikoLojik OLarak Hakemi EtkiLemediğini İnandıramaz...

O Zamanda Adam SorarLar Madem Adam AkıLLı Maç Yönetemeyecektin, O Zaman Neden TatiL Etmedin? Maçı, Bu Bahane DeğiLdir OLması Gerekendir...

Hakem Burada O TatiL Kararını Verse, Bundan Sonrası İçin Herşey Daha FarkLı OLabiLirdi, Her Maçta Bu Kadar Hır, Gür Yerine Adam AkıLLı Maç İzLeyebiLirdik, Herkes Kendi ÇöpLüğünü TemizLesin Demek En KoLayı Ama İşte Bu MaçLa Bir Yerden BaşLanabiLirdi Ama Eyyamcı Hakem Bünyamin Gezer'e Yemedi...

iyi hoş güzel diyorsunda abi biliyorsun ben fb,gs,bjk taraftarı olmadan diyorum

eğer hakeme karşı bişi varsa rapora yazılır ceza neyse stad'ın bulunduğu kulübe verilmesi lazım TRabzonspor maçında adamlar çatıya çıktı ona ceza kesen TFF gs veya fb diye kulüp ayrımcılığı yapıyor ben senin dediğine sonuna kadar katılıyorum oynandı bitti .. bi tabir vardır abi bilirsin sansür koyarak söylüyorum dikilmiş dödün davası olmaz xD

Raporu yazanlarda TFF nin elemanı değilmi yani dünki rapor üstünde oynama yapılabilir.. Bence Keita'nın şişesi yazılmadı rapora daha nice şeyler de eklenmedi...

Kardeşim, aynı maçı izlediğimize şüphe yok ama, bir de olaya şu yönden bak...

GS nin koca maçın neredeyse ilk 55- 60 dakikası ne doğru düzgün bir organize atağı ne de "Gol Olur" diyebileceğin pozisyonu yok...

Buna karşılık FB nin (her ne kadar güzel futbol oynamasa da) özellikle ilk yarıda kaçan akıl almaz golleri var ortada...O kaçanlar değerlendirilmiş olsa şu anda ne hakemi ne de pozisyonları tartışıyor olurduk( Halamın da bıyıkları olsa amcam olurdu ya neyse :) )

Ortada net bir tablo var, o da dün GS nin bırak FB yi Kadıköy de yenmeyi,herhangi bir Anadolu deplasmanını kazanacak kadar sahada bir şey yapmamış olmasıdır bence..Bu Gs yi Antep yakalasa belki onlar fark atardı, FB bu kötü oyunuyla bu kadar da gol kaçırmasına rağmen galibiyete ulaşmış oldu...

Hakem kötü maç yönetmiş olsa da GS nin kötü futbolunu göz ardı edip , yenilgiyi hakemden bilmek bir daha ki maçlar için hiçbir şey kazandırmaz GS' ye..

He illa ki Kadıköy de bizi yenecekseniz çok daha iyi oynamanız lazım..Bunu göremeyip te hala hakem derseniz kazanmanız ancak şansınızın çok iyi olduğu bir güne denk gelecektir.

Her İki Takımda Kötüydü, GaLatasaray'ın Kötü Oynadığını Zaten SöyLedim Ama Herkes Fenerbahçe'nin Çok İyi Oynadığından Bahsediyor, Ama 2. Yarı Kırmızıya Kadar Bence GaLatasaray Daha İyiydi, Fenerbahçe Geri YasLandığı DkLarda Kırmızı İLe 10-11 OLunca İşLer Değişti...

Maçı Hakeden Taraf Yoktu, Maçın Hakkı BeraberLikti Diyorum Zaten...

Her İki Takımda Kötüydü, GaLatasaray'ın Kötü Oynadığını Zaten SöyLedim Ama Herkes Fenerbahçe'nin Çok İyi Oynadığından Bahsediyor, Ama 2. Yarı Kırmızıya Kadar Bence GaLatasaray Daha İyiydi, Fenerbahçe Geri YasLandığı DkLarda Kırmızı İLe 10-11 OLunca İşLer Değişti...

Çok uzattım ama bu da son yorumum olsun;

Maçı hakeden tarafın FB olduğuna beis yok neden dersen;

Maçın özellikle ilk yarısında girdiğimiz pozisyonlar ortada..Bu pozisyonların hakkı en az 2 goldür ki biz 1 taneyle yetinmek zorunda kaldık maalesef..

Maçın hakkı beraberlikdi diyorsun ama iyi oynadığınız dakikalarda da tek bir pozisyonunuz yok...

Her şeye rağmen maç bitti..

Artık sorumluluğu hakeme, taraftara, atılan taşlara,federasyona oraya buraya yüklemek yerine dönüp bir daha maçı izleyin...FB mükemmel oynadı diye bir idddiamız yok ama maçın 11-11 oynanırken yaşanan gol pozisyonlarını bile saysanız ufak bir sonuca ulaşırsınız...

Daha da bu maç hakkında çok fazla konuşmaya gerek yok bence..Seneye tekrar Kadıköy de buluşur, sohbete kaldığımız yerden devam ederiz artık ;)

Artık Şunu Kabullenelim Fenerbahçe Kadıköyde Galatasaray Takımını Gördümü Değişiyor.
Ayrıca Dünkü maçta kimse Galatasaray Futbol oynadı demesin rezalet korkak futbol oynadı.Fenerbahçe konsantrasyon olarak futbolcu becerisi bakımından iyi bir takım açıkcası bir Lugano bir Volkan Bir Alex bizim takımda yok futbolunu oynadılar Hakem ve Taraftarıyla bütünleşerek Farklı şekilde kazandılar.

Çok uzattım ama bu da son yorumum olsun;

Maçı hakeden tarafın FB olduğuna beis yok neden dersen;

Maçın özellikle ilk yarısında girdiğimiz pozisyonlar ortada..Bu pozisyonların hakkı en az 2 goldür ki biz 1 taneyle yetinmek zorunda kaldık maalesef..

Maçın hakkı beraberlikdi diyorsun ama iyi oynadığınız dakikalarda da tek bir pozisyonunuz yok...

Her şeye rağmen maç bitti..

Artık sorumluluğu hakeme, taraftara, atılan taşlara,federasyona oraya buraya yüklemek yerine dönüp bir daha maçı izleyin...FB mükemmel oynadı diye bir idddiamız yok ama maçın 11-11 oynanırken yaşanan gol pozisyonlarını bile saysanız ufak bir sonuca ulaşırsınız...

Daha da bu maç hakkında çok fazla konuşmaya gerek yok bence..Seneye tekrar Kadıköy de buluşur, sohbete kaldığımız yerden devam ederiz artık ;)

Maçı En Az 20 Kere İzLedim Sen Merak Etme =) İçerde Fenerbahçe Bırakın Da O Kadar Pozisyon BuLsun =)

Grş =)

Geri