3 komutan için yakalama kararı!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Özel yetkili Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 28 Şubat soruşturmasını yürüten savcıların itirazı üzerine, nöbetçi hakimlikçe serbest bırakılan emekli Orgeneral Teoman Koman ile emekli korgeneraller Engin Alan ve Kamuran Orhon hakkında ''yakalama kararı'' çıkarttı.

Soruşturmada serbest kalan Engin Alan Balyoz davasından tutuklu yargılanıyor.

28 Şubat soruşturmasını yürüten savcılar, soruşturma kapsamında ifadesini aldıktan sonra tutuklamaya sevk ettikleri emekli Orgeneral Koman ile emekli korgeneraller Alan ve Orhon'un nöbetçi hakimlik tarafından serbest bırakılmasına itirazda bulunmuştu.

İtiraz, Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nce karara bağlandı. Mahkeme, "zanlılara atılı suçun niteliğini" dikkate alarak, Koman, Alan ve Orhon hakkında "yakalama kararı" çıkarttı.

MHP'den milletvekili seçilen emekli Korgeneral Alan, halen İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "Balyoz Planı" davasının tutuklu sanığı olarak cezaevinde bulunuyor

MYNET

bu gün İzmir'in hatırı sayılır bir askeri kurumuna bir arkadaşımı görmek için gittim ve Sayın Genel Kurmay Başkanımızı o makama getirenlerin ne kadar haklı olduğunu ve kendisinin o makamı ne kadar hakettiğini bizzat yerinde öğrenmiş bulundum.

Tanrı sizi korusun silah tutan adamlar !!!

bi dakka.hapisteki adama yakalama kararı çıkmış yani.süper.kafalara huniyi taktık diyosunuz sonuçta.iyi anasını satiyim halay başı ben olurum..teyy teyy teyy! Hobaaa! Çok eğlenceli hale geldi la memleket.ben çok eğleniyorum..ama bak şu var.cumhuriyetçilerin artık kaybedecek bişeyi kalmadı.kaybedecek şeyi olmayan adam tehlikeli olur.işinize gelmez.gerek yok bu kadarına.

Geri