3 Kadının İdamı Bekleniyor

ogamemanya

New member
Reaction score
0
Irak'ta işgale karşı geldikleri için idam cezasına çarptırılan 3 kadın, 3 gün sonra asılacak.

Iraklı 3 kadının suçu, işgal altındaki ülkelerini savunmak. ABD askerleri tarafından tutuklanıp yargı önüne çıkarıldılar. Kendilerini savunacak bir avukatları bile olmadı. Karar ise beklenildiği gibi "idam" oldu. İnfazlarına ise 3 gün kaldı.

Şimdi bu üç kadın, Irak'ın Kâzımiye Cezaevi'nde bir avuç gökyüzüne hasret infaz saatini bekliyor. Uluslararası Af Örgütü, idamların durdurulması için çağrı yapsada, şu ana kadar somut bir gelişme yok. Bakalım son 3 günde kaderleri değişecek mi? Yoksa onlar da Saddam Hüseyin gibi son nefeslerini darağacında mı verecek...
İşte onlar: http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=13058&k_A=news

Kaynak: habertürk.com

yazık zulum bu insanlık suçu malesef memleketini abd ye ezdirenler bunların vebalini taşıyacak ilelebet

ALLAH yardımcıları olsun dıyecek fazla bise yok cunku zamanında memleketlerıne sahıp cıkmadılar belkı bunlar cıktı ama baslarındakı serfsız
o.cocukları cıkmadı saddam huseyını bıle sattılar. sımdıde elın gavuru gelmıs tek tek olduruyo hepsını
ALLLAH Amerikanın cezasını versın.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tam Bir İnsanlık Suçu Olur...

harbiden yazık ya biri bizi durdurmasında amerikayı durdursun

mükemmel medeniyetler ya hani. hani insan hakları çok gelişmiş ya.

ırak'a daha çok suç buluyorum aslında. ayaklarındaki terliği çıkarıp saddam hüseyinin sökülen heykelini dövdükleri daha gözümün önünde. ellerinde çiçeklerle şehirlerine giren yabancı askerleri gülerek eğlenerek sevinç içinde karşıladıklarını da kimse unutmamıştır. durun bakalım daha neler görecekler.

allah masum olanları korur umarım. yardımcıları olur.

haber için sağol.

Onlar gerçek Irak'lı bence. Ülkelerindeki işgale sonuna kadar direnecekler tabikide. Eğer amerika onları asarsada şehit olacaklardır. Allah yardımcıları olsun...

ülkeni isgalcilere karsi savunacan ve dar agacina gerilecen .. ben sizin yedi ceddinizi ve gelecek zürriyetinizi ...

bluefly sana katiliyorum ..

yaa bunlarin icinde hic baska baba yigit yok mu yaa is sadece 3 kadina mi kalmis Allah im nasil bi millettir bunmlar yaa millet hic ayaklanmiyoo yaa

öldürülürlerse şehit olurlar
aslında kendi milletindeki hainlerin yaptıklarının cezasını çekiyorlar
şimdiden Allah rahmetle elesin
Amerika'nın da sonu iyi değil ki idam gibi insanlık dışı yöntemleri vatanını savunan insanlar üzerinde deniyor :mad:

ÖZgürlük(!) için atılmış bir adım dedikleri bu olsa gerek. Allah 'ın laneti üzerine olsun bush

Geri