3 Hazİranda İnÖnÜ Stadyumundayiz (mhp)

ludacris

New member
Reaction score
0
3 haziran pazar günü inönü stadındayız. SAYIN DEVLET BAHÇELİNİN KATILIMI ile gerçekleşecek bu toplantıya bütün türk milleyetçi kardeşlerimizi bekleriz... gerekli bilgiler için MHP resmi sitesine bakabilirsiniz teşekkürler.

ne diyosan bilmiorumda...

Türkçe düsün TÜrkce konus...

Allah' ın izni ile oradayız.Sessiz çoğunluğun sesi olacağız..Meydanı boş bulan çakalların sonunu biz asenalar ve bozkurtlar hazırlayacaktır.

60. HÜKÜMET MİLLİYETÇİ HAREKET..

4 haziran sınavım olmasa kesin oradaydım.

Ulkucu arkdaslara bısey soracagım lutfen cevaplarsanız sevınırım sadece merak ettım burdakı amacım kımseyı kırmak ıncıltmek degıl sımdı sız ulkucu olarak kendınızı tanıtıyorsunuz yanı mıllıyetcı hos buraya kadar buna hıc kımsenın sozu olamaz bende mılletımı cok sevıyorum canımı bıle gozumu kırpmadan tereddut etmeden verırım sorum su benım tanıdıgım ve her yerde gordugum ulkuculer sokak serserılerı sokakların cetesı bır gun sadece merak ıcın gıttım ulkucu ocagına orada ınanırmısınız her bır serefsızlık yapılıyor uyusturucsundan kokainıne baska bır olay selcuk unı. okuyorum ıste vatan sevgısı boledır vay boledır bırde sızın dınledıgınzı sarkılar falan var bole bır adam elınde ıckı sısesı yanında barlarda dovemelı ılgın kupesı olan kızlarla gezıyorlar son olay ve en onemlı 30 bın kısının katılı apo bılıyorsunuz kı ımralıda baslenıyor pekı abdullah ocalanın ıdam edılmemesınde mhp nın yanı sayın devlet bahcelının ımzası var
sadete gelırsek mıllıyetcılık bu sızın yaptıgınız seymıdır eger buysa bu nasıl mıllıyetcılıktır lutfen cevaplarsanız sevınırım

fg 42;

Partiyi eleştirdiğimiz çok olmuştur, yani mhp ile ilgili söylediklerinde malesef haklısın, yapımız gereği ocaklar hakkında eleştiride bulunmayız çünkü ocağın durumu, o ocağın reisiyle alakalıdır.

Şahsi kanaatim odurki ülkücü fikriyat şu an Alperen Ocaklarında daha doğru ve sağlam temsil edilmektedir. Bir başkası farklı düşünebilir.
Ayrıca vatan sevgisi kimsenin tekelinde değildir.

Ya gerçekten anlamıyorum kendine ülkücü diyenler hep nedense serseri yanından bıçakla gezen,yanından bir bayan geçti hebele höbele yapan lar oalrak görüyorum.Gerçek ülcülük bu mudur yani? Gerçek ülkücü sokak serserimisidir? Benim ülkücü 2 tane komşumun çocuğu adamlar diyroki gel bir gün ülkcü olcağına takılalım bende tamam geliyimde ne yapcaz diyorum .Eğleniriz içki içeriz falan.Yani ülkü ocaklarında devlet meselsimi konuşuluyor yoksa içkimi içiliyor? Bu adamlar ülkücü diye geçinip ülkü ocaklarında içki içiyorlar bu nasul iştir ülkü ocakları resmen serserileri içkicilerin kahvesi olmuş durumda

Ne güzel evimde(İnönüde) ülküdaşlarımla beraber :)

allahın izniyle 60. Hükümet milliyetçi olacak ve VATANA (amerikaya değil) hizmet edecek

konu politikaya dönüştü zannedersem

ben gelemesemde ülkücü kardeslerim orda olurlar kalbim sizinle arkadaslar

60. HÜKÜMET MİLLİYETÇİ HAREKET

Ben Kayserideyim Ama Yüreğim Sizlerle Olacak.allah Yar Ve Yardımcınız Olsun.

allahın izniyle 60. Hükümet milliyetçi olacak ve VATANA (amerikaya değil) hizmet edecek

amerikaya hizmet etmeyeni hükümet yapmazlar

"süpürmeyin alın kullanın"

diyen adamınız olmazsa hükümete gelemezsiniz

Geri