3 Futbolcu İçin 200 Milyon Euro İstiyor

admiral

New member
Reaction score
0
İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Başkanı Aurelio De Laurentiis, yıldız futbolcuları hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi.

Napoli'nin parlayan yıldızları Marek Hamsik, Edinson Cavani ve Ezequiel Lavezzi'ye teklifler olduğunu doğrulayan Laurentiis, Inter, Chelsea, Manchester City ve Milan gibi takımların kapılarını çaldıklarını söyledi.

"Kimse onları satın alacak güce sahip değil" diyen başkan İtalya basınına yaptığı açıklamada "Onları satmam için bana reddedemeyeceğim bir tekligle gelmeleri gerek. 3 futbolcumun değer 200 milyon euro'dur" dedi.

Uruguaylı yıldız Edinson Cavani için teklifler olduğuu söyleyen Laurentiis, "Cavani'yi 70 milyon euro için satmam. Onun için daha önce 100 milyon euro bedel biçtiğimi söylemiştim ve bu hala geçerli." ifadelerini kullandı.

Ezequiel Lavezzi için övgülerde bulunan Aurelio De Laurentiis, "Lavezzi Napoli'nin ruhudur. Onu 50 milyon euro için satmam söz konusu bile olamaz" derken Hamsik içinse "O benim oğlum gibi ve 50 milyon euro'dan aşağıya transfer olması imkansız. Ben onların hiçbirisini satmak zorunda değilim" şeklinde konuştu.

Geri