3. Dünya Savaşı Çıksa....

Gєηco

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Hepimiz Allah Korusun diyoruz ama soyut ta olsa bir varsayım olarak sizler neler düşünüyorsunuz.

3. dünya savaşı ne zaman çıkar ?
Hangi ülkeler savaşa girer ?
Hangi ülkeler bu savaşa girmez ?
Safları hangi ülkeler oluşturur ?
Savaş nasıl gelişir ?
Savaşın sonucu ne olur ?

biryerde gördüm aynı koun açılmıştı bide sizden görüşünüzü alalım getirisi nolur götürüsü nolur.. ülkemiz adına...

ABD
Rusya
İngiltere
Türkiye
Fransa
Irak
İran
Suriye
İsrail
Çin
Japonya
Hindistan
Yunanistan
Ermenistan
Suudi Arabistan
vs
vs..

her zaman ki gibi kaybeden hep TÜRKİYE olur... olursa bu sefer baya büyük olur ama zaten kapıda gibi ortadoguyu paylaşmak için çıkacaktır mutlaka

3. dünya savaşı ne zaman çıkar ? savaş zaten çıktı adını koyan yok
Hangi ülkeler savaşa girer ? avrupa ülkeleri amerika israil her zamanki gibi
Hangi ülkeler bu savaşa girmez ? türkiye girmedim der ama tam göbeğinde yer alır
Safları hangi ülkeler oluşturur ? zalimlerle karşı mazlumlar
Savaş nasıl gelişir ? oyunları çok istedikleri şekilde devam eder
Savaşın sonucu ne olur ? sonuçmu kaybeden hep masum çocuklar ve mazlum ülkeler olur başta türkiye

3. dünya savaşı su için ve altarnatif enerji kaynakları için çıkacağını düşünüyorum. Metal Fırtınataki senaryonun bire bir olmasada en azından ittifakların benzer olacağını düşünüyorum.

valla eger bu 3. dunya savası gercekten saflar netleşirse... cok gerileriz bi yerde duymustum.. 4. dünya savasını tekrar kazma kürek taşlarla yapıcaz gibi bisey yanı .. 3 . dunya savasında ınsanlık herseyını yıtırcek tekrar esKı zamanlara donulcek.. hersey yok oluncak..

Terörizmi yok edeceğiz bahanesiyle , göz göre göre insanlar katlediliyor ama adı terör olmuyor. Tüm dünya 3 maymunu oynuyor. Ortada bir savaş ve her iki taraftanda ölen insanlar var. İnsanlık sadece seyrediyor.

Sonuç olarak insanoğlu yine kendi sonunu kendi hazırlıyor.

Kimin olduğunu hatırlayamadım ama aklıma geçmiş zamandaki savaşlardan biri için söyleyen bir söz geldi ;

"Savaşın sonunu sadece ölüler gördü"

Bu savaş bir şekilde bitecek , ölenler , sakat kalanlar , yuvasız kalanlar , yetimler olacak.

Ama sonuç ne olursa olsun kaybeden yine İNSANOĞLU olacak...

şavaş çıkarsa.
abd, ingiltere, fransa , israil bi safta
almanya , Türkiye,rusya ,iranve çin veya japonya diğer safta olur....
savaşta büyük yıkım olur bu doğru ama türkiyenin kaybetceğini düşünmüyorum...

şu an tek başına amerikayı yiyebiliriz...belki ordu ile olmaz ama gerilla savaşı ile......
öte yandan 3,dünya savaşı çıkarsa türkiyenin dostlarıda fena olmaz...örneğin almanya ve rusya intikam için bizimle müttefik olur...

orta doğuda bir savaş çıkarsa ki bu buyuk ihtimalle israil iran olur , abd ve rusya hiç bir savaşta direk karşı karşıya gelmedikleri için bu savaştada gelmezler, böyle bir durumda iran yanlızkalır , abd , ingiltere , israil rusya- irana çullanırlar bu arada çin irana çok silah satar ama bir dünya savaşına gitmez gözüküyor

abd kimin safındaysa biz o saftan olmalıyız. günümüzde duygular değil akıllılık kazanıyor .

4. savaşı yapacak bir dünya kalmaz...

bence çok insan ölür bu teknolojide bu 3 cü dünya savaşında yakında çıkacak zaten ilk başta iran israil abd başlar..

3. dünya savaşı denirmi bilmem ama hep bi dünya savaşı var zaten 2. dünya savaşından sonra.
ne zaman boş kaldıkki biri bi taraftan biri diğer taraftan veryansına tuttular memleketi.
bizde içerde hep muhalefet iktidar kavgası yaptık kafamızı kaldırıp bi bakamadık şöyle dünyaya...
ah ahh anlatacak çok şey var ama...

Geri