PKK'lı oğula 'şehit' denebilir!

"Oğlum okulda ve mahallede Serhat diye çağrılıyordu. Ben bu nedenle Serhat yazdırdım. Kod isim olup, olmadığını bilmiyorum. Namazını kılan, orucunu tutan ve dini vecibelerini eksiksiz yerine getiren birisiydi."

bunları yapan biri nasıl olur da masum insanlara kurşun sıkmayı içine sindirir. ve babası böyle birini nasıl şehit kabul eder.

herkesin sevgilisi vardır sever ama benim ilk sevgilim ,aşkım vatanımdır devletimdir halkımdır.... bunu böyle bil bu şekilde tut o aklında
onlar sevgilisi için atlar 5 inci 10 uncu katdan....
bizde ilk aşkımız olan vatan için yapamayacağımız şey yoktur.... inan kii atlamak yanında çerez kalır....
senin vatan severliğini ölçüpte napim neyime gerek seni severliğin...
baba olayına geçelim benim duygularıım vatan için nasılsa emın ol babamda daha fazla bu kadar emın konuşuyorum ben polise askere karşi gelsem babam yine bana tavrını koyar birak ihanet edince napar ....
sen bilirmisin bi babanın oğluna devletine ihanet edince o baba o kadar rezil olurki halk içine çıkamaz bizim burda...
ama leşin babası aynı yolun bokundan ondan öyle diyor...
bak kardeşim biz ekmek yediğimiz yeri pisleten türden değiliz bizde devlet herşeyin üstünde gelir bunu böyle bil ha senin ailende başkadır saygı duyarım....ama ihanet varsa babamda olsa .... afftetmem bu böylle biline buna bozkurt töresi derler.....

Terbiyesizlik diyorum başkada birşey demiyorum.

Şerefsiz . İyiki de Ölmüş . Masum Askerleri Öldürerek Napmaya çalışıyorlar. Bi dertleri varsa Devlet Büyükleriyle Uğraşsınlar. Gencecik çocuklardan ne istiyorlar Allah belanızı versin pkk

Yazıklar olsun, gerçek şehitlere yani mehmetçiklerimize hakarettir bu. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz.

dünya fazla gevşekleşti bune bi halk kahramanı yapmadıkları kaldı :S:S:S:S

Geri