3.7.3 logo nasıl yüklenir full açıklama hiçbiryerde yok yardım lütfen

cgdsbll

New member
Reaction score
0
3.7.3 logo nasıl yüklenir full açıklama hiçbiryerde yok
google yi ve forumu allak bullak ettim yok logo nasıl hazırlanır var ama nasıl siteye koycaz
hiçbiryerde yokk bulamadım lütfenbiri tam olarak adımlı bir şekilde açıklayabilirmi
veya resimli olarak eminim bir ilk olacak gerekli yerlere at deniyo gerekli yer neresi bilsek zaten atarız lütfen biri yardım etsin 3 gündür kafayı yiyeyecem .gif uzantılı logoyu hazırladım
birde tuşları bilen varsa paylaşsın lütfen

bilsem yardım ederim ama bilmiorum............

:hhmanD

sitende logonun üstüne sağ tıkla ve özelliklere tıkla. url nin sonundaki resim uzantısını ve ismini kendi yatığin logoyla değiştir. ftp den url deki aynı dizine at :goz:

Bir diğer yolda yaptığın logoyu ftp den herhangibir dizine at ve admincp ye gir stiller ve temalar / Temaları Düzenle / kullandığın temaya butun ayarlar git seçeneğine tıkla ve açilan sayfada
Grafiklerin sunucudaki yolu / Logo bölümünü bul ve ve ftp ye attığın logo yolunu yaz kaydet.:melek

:hhmanD

sitende logonun üstüne sağ tıkla ve özelliklere tıkla. url nin sonundaki resim uzantısını ve ismini kendi yatığin logoyla değiştir. ftp den url deki aynı dizine at :goz:

Bir diğer yolda yaptığın logoyu ftp den herhangibir dizine at ve admincp ye gir stiller ve temalar / Temaları Düzenle / kullandığın temaya butun ayarlar git seçeneğine tıkla ve açilan sayfada
Grafiklerin sunucudaki yolu / Logo bölümünü bul ve ve ftp ye attığın logo yolunu yaz kaydet.:melek

gerçekten çok güzel anlatmışsın ama ftp nedir nerdeir?

cuteftp, filezilla vs.. gibi programlarla domain adın ve hostcunun sana verdiği kulluncı adi ve şifreyi kullunarak bağlandığın sitenin dosyalarının yüklendiği alandır. ftp ye dediğim şekilde bağlandıktan sonra www klasörunun içi sitenin anadizinidir.

tamam çok teşekkür ederim logoyu yükledim ama logo büyük geldi logonun olduğu alanı nasıl resim boyutlarına genişletirim?
rica etsem bunu da anlatabilirmisin

Geri