3.6.5 kullanıyom bunu nasıl guncelleyebılırım arkadaşlar

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
3.6.5 kullanıyom bunu nasıl guncelleyebılırım arkadaşlar yardımcı olacak bır arkadaş varmıydı açıklamalı ?

ne gibi bir açıklama lazım ki,

güncellenecek sürümün dosyalarını onceki sürüm dosyaları uzerıne yazdır. config.php'yi kendine göre düzelt. domain.com/install/upgrade.php yi çalıştır. İşlem bitince install.php yi sil. =)

Peki ustam teşekkurler fılan gıtmıyomu bu kadarmı eskı public_html yi silelim yanı ındırdıgımız 3.6.8 publichtmlyi atalım yukleyelim tam olarak anlamadım bırazdaha açabılırmıyız

eskilerini silmen gerekmıyor, dırek uzerlerıne yazdırabılırsın. upgrade ediceğin sürüm yine 3.6.x sürümü ise tesekkurlerin gitmez ama 3.7.0 a gecırıcem dersen tesekkur hackının 3.7.0 surumu ıle uyumlu oldugunu sanmıyorum. Yınede sql ınden tesekkurlerın ıle ılgılı verıler gıtmez ama forumda calısırmı emın degılım.

3.6.x serısınde upgrade ediceksen upgrade den sonra zaten mevcut temanı kullanabılırsın, farklı bır tema yada gecıcem dersen tesekkurler ve dıger hacklerın ıle ılgılı eskı teman da yaptıgın ıslemlerı yenı temanın templates lerındede yapman gerekır.

Sen yıne essegı saglam kazıga baglayıp forumunun bır yedegını alıp ole upgrade yap derım ne olur ne olmaz. Ama dedıgım gıbı 3.6.x serısının en son surumune upgrade edıceksen hıcbır sorun olmaz aynen devam eder forum ısleyısı.

eskilerini silmen gerekmıyor, dırek uzerlerıne yazdırabılırsın. upgrade ediceğin sürüm yine 3.6.x sürümü ise tesekkurlerin gitmez ama 3.7.0 a gecırıcem dersen tesekkur hackının 3.7.0 surumu ıle uyumlu oldugunu sanmıyorum. Yınede sql ınden tesekkurlerın ıle ılgılı verıler gıtmez ama forumda calısırmı emın degılım.

3.6.x serısınde upgrade ediceksen upgrade den sonra zaten mevcut temanı kullanabılırsın, farklı bır tema yada gecıcem dersen tesekkurler ve dıger hacklerın ıle ılgılı eskı teman da yaptıgın ıslemlerı yenı temanın templates lerındede yapman gerekır.

Sen yıne essegı saglam kazıga baglayıp forumunun bır yedegını alıp ole upgrade yap derım ne olur ne olmaz. Ama dedıgım gıbı 3.6.x serısının en son surumune upgrade edıceksen hıcbır sorun olmaz aynen devam eder forum ısleyısı.
Peki ustam eklentiler filan gitmezmii...
güncellenecek sürümün dosyalarını onceki sürüm dosyaları uzerıne yazdır. ? burda ne demek istediğini anlmadım ustam...
not: bu konuda bır sabıt konu açarsan sevınırdım ustam biraazdahaa açıklayıcı tam olarak çozemedım ugrastımolmadı:S

forum klasöründeki dosyaların hepsini tekrar upload et arkadaşım. Üzerine yazılsın mı ya da overwright exiting file dediğinde eveti seç.

eklentilerin büyük ihtimal gitmeyecektir benim gitmemişti

Evet Bir Kaç Denemeden Sonra Olayı Çözdüm .. Dark_Angel Ustama Sonsuz Teşekkürler Kısa Ve Öz Anlatmiş Çok Aradım sadece viz viz Ustam Kısa Ve Öz Anlatttıı Eklentilerimdede Bir Sorun Olmadı Tıkır Tıkır Çalişiyo.. Saol Ustam..

Geri