2pac Konser görüntüleri

kardeşim ellerine sağlık çok güsel paylaşım diğerleri için tabe.... bende bunların hepsinin orjinal cd si war ama bende böle bi konu açcaktım benden önce dawrandın benden çok yaşıcan elleine emeğine düşüncene sağlık.....
teşekkkkürler ama bird e burdan izlicem farklı yerler var mı bakalım...
tekrar gönülden teşekkrler..............................

Bu adam 1 numara adamın konserdeki performansı bile apayrı .7 senedir dinliorum zaten hiç bi şarkısından sıkılmadım.

eywallah kardeşim aynı düşüncedeyim.. dear mama changes all eyez on me hit'em up ghetto gospel krazy lord knows hail mary until the end of time better dayz I aint mad at cha thugz mansion en güselleri bence ........ ama (7) sene de süper.... ;) konu için teşekkürler.........

Çoğu kişi bilmez bu 2pac i :D

Bende öyle düşünüordum.Ama gerçektende tanıyan çok az.

vayyy beee abiler diyeyim yasim 17 sizin yaslarinizi bilmiyorum diye hic sanmazdim burda da 2pac seven olcak diye sok oldum suan sevindimde ama tabiki bencede 2pac dünyanin en iyi rapcisi onun yapdini kimse yapamaz bende bir kac dvd si var evde abimden kaldi resurrection,thug angel,death row....... tüm albümleri var baya fanatikim yani :p neyse sevindim ama benim gibi 2pac hayranlari oldunu

selamlar ben Önder

cok teşekkürler arkadaşım güzel paylaşım bende 50 cent manyağı biri olarak severim 2pac ı...kardeşiz yani:)

vay be burda da 2pac hayranları varmış ne güzel :)

Geri