29.99€ 20Mbit adsl istermisiniz

gerilla_21

Banned
Reaction score
0
geçenlerde bir TV kanalındaki bir programda bu konuyu ele alıp kampanya bile başlattılar. nedir bu kampanya falan demeyin hemen anlatmaya başlıyorum...

29.95€'e

20Mbit ADSL bağlantısı veriyorlar... şimdi bunu vermekle kalmıyorlar, devam ediyorum;

artı diyorlar ki "arkadaşlar sizde ADSL2+ WI-FI özellikli bir modem yoktur, biz size birde ADSL2+ WI-FI modem verelim" diyorlar.. bunu da veriyorlar, verdiler

şimdi burası çok üzücü.. dikkat edin yine bu paketin içerisinde, bu paketi satın aldığınızda size şöle imkan sağlıyorlar..

TÜM TELEFON GÖRÜŞMELERİNİZ (şehiriçi, şehirlerarası, GSM ve ULUSLARARASI); buraya dikkat bir yanlışlık olmasın; LİMİTSİZ VE ÜCRETSİZ... isterseniz Amerika'yı arayın telefon 1 ay açık kalsın... İtalya'yı arayıp adamlarla dalga geçin..

peki bu kadar mı?? hayır... çünkü Türk Telekom'un hizmetlerinin yanında biraz zayıf kaldıklarını farkettikleri için, arkadaşlar buna devam ediyorlar ve diyolar ki madem bu kadarını verdik niye daha fazlasını vermiyelim, çünkü bakın Türkiye'de Türk Telekom var acayip veriyor yani her şeyi veriyor, 512kbit'i 50-55€'a veriyorlar abi adamlar diyolar...

arkadaşlar diyorlarki TV kanalları da bedava!!! yani bu ne demek hani bizde var işte DIGITURK, KabloTV getiriyorlar eve bağlıyorlar seyrediyorsunuz. bu tarz hizmetler var ülkemizde uzun zamandır da var! bu özellikte bu paketin içinde geliyor. tabii bu KabloTV'de ki gibi değil, bunlar 250 kanal veriyorlar ve işte bu 250 kanalı nasıl seyrediyorsunuz onuda anlatıcam...

size birde receiver veriyorlar.. yani adamlar aşmışken, dalgalanmışken, durulmayalım mantığında....

sizin bu modeminiz duruyor.. birde receiver veriyorlar TV'ye bağlıyorsunuz, modem televizyon sinyallerini internetten alıyor ve receiver'a gönderiyor oradan da bu televizyon sinyallerini televizyonunuzda seyrediyorsunuz. bunu da bedava veriyorlar arkadaşlar..

ve yine çok önemli bir şey veriyorlar ki biz buna Türkiye'de pek rastlamıyoruz.. 24 saat kesintisiz ve ücretsiz müşteri hizmetleri veriyorlar.. bu arkadaşlar müşteri hizmetleri dedikleri zaman bu gerçekten müşteri hizmetleri oluyor!!! bunu söylemekte fayda görüyorum..

şimdi birazdan ben size ne yapmanız gerektiğinide söylicem yani bu Türk Telekom'dan özellikle canı yanan arkadaşlar ve bu konuda şikayetçi olan arkadaşlara çok güzel bir yol göstericem...

şimdi bütün bunları biz kaça alıyorduk??? 29.95€! tekrar gösterim hani bir yanlış olmasın! bütün bu paketin fiyatı 29.95€..

Türk parasıyla ne kadara geliyor? 60YTL.. yani siz 60YTL ödediğiniz zaman:

20Mbit ADSL internet

ADSL2+ WI-FI modem

Telefon görüşmeleriniz dünyanın neresi olursa olsun LİMİTSİZ ve ÜCRETSİZ

Televizyon kanalları bedava

24 saat kesintisiz ve ücretsiz müşteri hizmetleri

NE ACI DEĞİL Mİ?

yani aslında bunun üstüne sessiz kalıp bilgisayarları kapatmamız lazım! çok uzakta bir yer değil burası!!! FRANSA...

yani hani beğenmeyiz ya iyi futbol oynayamıyorlar, Zidane kafa atıyor falan diyoruz.. Fransız milli takımı çıkıyor 10 tane zenci.. eskiden Fransa böylemiydi ya?? yani beğenmediğimiz derken şaka yapıyorum tabii ama çok uzakta olmayan bir ülke...

daha da uzağa gitmeyelim.. forumlarda okuyorum Bulgaristan'da, yani Bulgaristan dibimiz dimi? şurdan yürüsek geçeriz oraya.. Bulgaristan'da 2Mbit bağlantının fiyatı 10€ galiba.. bizde 2Mbit ne kadar biliyor musunuz? 126€...

Allah'a şükür pratik zekamızla bu sorunun çözümünü bulduk! Çözüm yolu çok basit arkadaşlar..

önce söylicem hepiniz dalga geçiyorum zannediceksiniz ama işin gerçeği şu..

KALKIN FRANSA'YA YERLEŞİYORUZ!!!

bakın dalga geçmiyorum. şimdi napıyorsunuz biliyor musunuz?? burdan kalkıyoruz Fransa'ya bir uçak bileti alıyoruz, Fransa'ya yerleşiyoruz bu ADSL hizmetinide bağlatıyoruz çok daha ucuza geliyor...

dalga geçmiyorum. hesapladım! 1 sene içinde daha ucuza geliyor Türkiye'den...hem Fransa'da yaşarsınız Paris, Şanzelize fln.

bu kadar haberin üzerine düşüp bayılmam derseniz ben siz söyleyim Türkiye'de 20Mbit bağlantı genişliği almaya kalksanız size 8.000€'a geliyor AYLIK!!!

burada 8000€'a vereceğime giderim Fransa'ya orda baba gibi bi ev tutsam, 2000€ versem hadi cithiz'in hatrına 4000€ verim... e uçak biletim var 400€-500€.. hala elimde 3500€ var...

tabi şimdiki nokta çok üzücü.. en büyük masraf burada giriyor.. 29.95€ bu hizmeti alıyorum.. ne kaldı geriye??? 3470€ kaldı elimde.. e ben FRANSA'da 1 ay paşalar gibi yaşarım... hani burdan söylemek istemiyorum ama deniz, kum, kızlar, Eiffel, güneş.. hani insanın ADSL'e girecek bu bahsettiğim diğer hizmetlerden faydalanmaya vakti kalmaz.. formül basit gidip Fransa'ya yerleşelim..

biz adamlara orda her ay 8000€ harcicaz desek adamlar bizi vatandaş bile yaparlar...

http://www.aliceadsl.fr/alicebox

(b)uluntudur

orada hersey insanlar icin burada hersey para icin

Süpermiş valla
Adamlar utanmasalar bir de ev hediye edecekler.

Bizim ADSL ise sürekli bağlantı kopuyor.
Yalan yanlış faturalar geliyor üstelik kota bilgisini öğrenebileceğimiz sayfa 40 yılda bir açılıyor.
Müşteri hizmetlerini arayınca bize aptal muamelesi yapıyorlar.Hatların bağlı olduğu kutuya kibrik kutusu büyüklüğünde bir kutu var onun içindeki telleri kopmuşmu bi bak da gel diyorlar.Sonra sağlam olduğunu anlayınca da en kısa sürede arıza ekibini göndereceğiz diyorlar.Arıza ekibi gelip baktığında da sizin hattınız merkezden yanlışlıkla kapanmış bi telefonla hallederiz abim diyorlar: )
Herşeyden öte sıfır hizmete çuval dolusu para alıyorlar.
Atlasjetin telefon numarasını bulup Fransaya bi bilet ayırtayım bari olmuyor böyle:D

gerilla_21' Alıntı:
Telefon görüşmeleriniz dünyanın neresi olursa olsun LİMİTSİZ ve ÜCRETSİZ

Dunyanin neresine olrsa olsun degil kardes dunyadan 15 secme ulkelere (fakat bu sene onuda dusunuyo bazi firmalar
ayrica cep teline bedava degil +0.19€ (her ulke icin) +0.08€ (secme ulkelerden biriyse) +0.39€(fransa için)

gecenlerde bi fransiz forumda okumustum
cocuk baya sikayetci ve diyoki
- amerikadaki arkadasi 3 saat boyu cebinden aramak fransadaki arkadasimin cebinini 10 dakika aramaktan ucuza geliyo

Daha baska bir forumda:
Free ADSL icinde zaten 6 turk kanali vardi +8 yeni turk kanali daha ekliceklermis cocuk diyo buna freebox degil turkbox desinler ismine cunki cok az fransiz kanali var :)

ben sahsen aliceADSL degil de en cok taktir ettigim FreeBox www.free.fr den
fazladan subdomain uzerine kullanici adiniz (orn: ismini.free.fr) site/host veriyolar.. mesela ismini abuk zapuk kisiler el koymasin diye bi tanede hackell icin almistim http://hackhell.free.fr sitede bisey yok sayfa buraya yonlenir
10Gb disk alani (yanlis degil GigaByte!)
php mysql
Bandwith limitiniz yok 30Mbps gidisli donuslu
Multi router (sitenin baglantisi tikantimi otomatik diger routere geciyo
sitenizde herhangi reklam pop up de dahil koymuyolar

insan soruyo bunlar in icerisinde kurulmus 4 milyon ustu subdomain sitelerinin datacenterini kim karsiliyo??? bizim ayda verdigimiz 29€ mu ???

ya aklıma geldi, fransaya gitmek yerine edirneye taşınalım, bulgaristandan abone olup kablo uzatırız bişe olmaz.

bide yunanistanda bu adsl fiyatlarını bilen var mı, bizim akrabalar ipsalada oturuo da yunanistandan çekeriz biz de :D

harbiden fransadan kablo çeksek bile bizimki kadar pahalı olmaz heralde:D

Geri