28 Weeks Later

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
28-Weeks-Later.jpg

imdb puanı : 7.5/10
Yapım : 2007, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Gerilim / Korku
Yönetmen : Juan Carlos Fresnadillo
Senaryo : Juan Carlos Fresnadillo, Rowan Joffe
Oyuncular : Catherine McCormack, Robert Carlyle, Amanda Walker, Shahid Ahmed, Garfield Morgan
Yapımcı : Danny Boyle, Bernard Bellew
Görüntü Yönetmeni : Enrique Chediak
Müzik : John Murphy
Dağıtım : Özen Film
Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2007​

Özet Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır.​

28 days later çok iyiydi ama böyle filmlerde genellike ikincisi fazla sürükleyici olmuyor ve fazla güzel olacağını zannetmiyorum ama umarım yanılıyorumdur.

İlki güzeldi ve sanırım ingiliz yapımıydı, Amerikalılar batırır büyük ihtimalle..

Arkadaşlar ben bir kaç saat önce sinemada izledim fimi.Ben beğendim.Verdiğim paraya değdi diyebilirim.Çok süper değil ama kötü de değil..Bilgilerinize

film mükemmel bir gerilim yaşatıyo müzikleriyle sahnelerin uyumu tüylerinizi diken diken edebiliyor bence kesin izlenilmesi gereken bir film

Geri