26,10,07

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0
bu tarih benim için gerçekten önemli bi tarih..

bi çok insan benim dans ettiğimi biliodur forumda.. bilmeyenlerde şimdi örenmiştir..

gelelim meseleye.. halk dansları türkiye büyükler finalinde türkiye şampionluğu için dans edicem..

inş. birincilikle dönücez :D yarışma etiler mustafa kemal kültür merkezinde olucak.. kumburgaz prenses otelde kalıcaz..

perşembe genel provalar ve teknik toplanı cuma sabahtanda yarışmalar başlıyacak.. ben ve klübüm geleneksel kategoride yarışacağız.. İFAK (izmir folklor araştırma kurumu) GSK olarak katılılacağız.. isteyen herkes davelidir.. gelin bana destek olun len hajılar... ortada gezinen hafif :p göbekli bi adam görürseniz o benim :D:D

nese şimdilik bu kadar.. daha sorada istanbulda gezicem iki üç gün :D

oyyyhhhh benim canım arkadaşım dans etcekmiş.hadi bakalım birincilikle dön bize.

la ibo sen çengimisin be :saskin herneyse dai sana ßa$aRıLar diLiyorum umarım o göbekLe güzel oynarsın :p ehehhe :p

Hakkınızda En Hayırlısı Olsun İbrahim,umarım İzmir Adına Güzel HaßerLe DöneRsiniz...! :durdurun

baSarıLar SeninLe oLsun ..

İnşallah istediğiniz sonucu elde edersiniz. Başarılar dilerim dostum. :D

başarılar inşallah birinci olursun :sigara: :sigara:

biliodum dans ettiğini az mı dalqa qeçmiştim :p kolay qelsin aybo başarı dileklerim seninle =)

yürü be koçum =)

efeden çok çengi tipi var sende ama hadi başarılar...=)

umarım önce gönlünde sonra yarışmada birinci olursun :D evet country ı destekleyenler country yazıp 7038 e kısa mesaj oalrak destekelrini gönderebilir :D

başıralar...

İnŞ İstedİĞİn Sonucu Alirsin...

Geri