250 liraya yerli üretim telefon

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
General Mobile, Türkiye’de ürettiği cep telefonu modeli DST 500’ü satışa sundu. “Made In Turkey” ibaresi ile satılacak cep telefonunun yüzde 35’inde yerli katma değerden faydalanılıyor.

e13kgn.jpg

General Mobile Distribütörü Gençcell’in Yönetim Kurulu Başkanı Necati Genç, üç yıldır bunun üzerinde çalıştıklarını belirterek, cep telefonlarının üretiminin yaklaşık 20 milyon dolarlık yatırım ile kurulan 7 bin 500 metrekarelik tesislerde gerçekleştirildiğini belirtti. Üretilen cep telefonlarını Sırbistan ve Hırvatistan’a ihraç etmeye başladıklarını vurgulayan Genç, Türkiye’de üretilen cep telefonlarını Avrupa, Rusya, Ortadoğu, Güney Afrika ve Türkiye’nin komşu ülkelere ihraç edeceklerini açıkladı.

Yerli üretim katkısını 2010 yılı sonunda yüzde 50’ye çıkarmayı hedeflediklerinin altını çizen Genç, DST 500 üretiminin yanı sıra DST 800 ve Q100 serilerini de üretmeye başlayacaklarını ifade etti.

35ddq44.jpg

Anel Ceo’su Suat Baysan ise, fabrikada 145 kişi olmak üzere toplamda 1000 kişiye istihdam yaratıldığının altını çizerek, ÖTV sıkıntısının aşılması halinde yıllık 1 milyon adet olan üretim kapasitesinin daha da artacağını sözlerine ekledi.

General Mobile’ın Anel Grup Şirketlerinden Aneles ile başlatılan çalışmalar sonrasında üretilen DST 500 ile çift sim kart kullanılabiliyor. Televizyon özelliğinin yanı sıra FM radyo, GPRS, WAP, e-posta, Bluetooth, Java, 1.3 megapixel kamera ve video kayıt özelliklerine sahip bulunuyor.

250 liraya yerli üretim telefon

Ekli dosyalar

• dst500_02b.jpg
    dst500_02b.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 4,254
aynen burada üretilen renault ve fiat arabalarına aldıkları vergiler gibi geçirirler vergiyi.

telefon 400 tl olur...

Çin malı dünyayı taklit ediyor bunlarda çin malı taklit ediyor... Türk Malı ibaresi yer almasın böyle kolpa çalışmalarda..

çin malı dünyayı taklit ediyor bunlarda çin malı taklit ediyor... Türk malı ibaresi yer almasın böyle kolpa çalışmalarda..
kesinlikle katılıyorum tv 1.3 mp kamera direk cin mallarında var bunlar ha bide televizyon falan

ee hep başarısızlığımızı anlatıp duracağımıza nedenlerini ve çözümlerini konuşsaydk bugün buralarda olmazdık.

ayrıca suçu geçmiş ve şimdiki yöneticilere de atmak sonuç olmamalıdır.

varsa akıllı olan ve başarırım diyen. çıkacak çabalayacak başa geçecek işi gerçekleştirecek.

Geri