25 Game Wallpaper [HH] Farkı Hisset..

PRotype

Game Spider
Altın Üye
Reaction score
0
4z08xmo.jpg

Çeşitli oyunların karesinden özel olarak hazırlanmış duvar kağıtları elbette içinde beğendikleriniz olacaktır..

Download

http://rapidshare.com/files/29459292/25_Game_Wallpaper_www.hackhell.com_by_PRotype.rar

Password

PRotype@Hackhell

ya sizin yapacağınız iş bu kadar bir şifre veriyorsunuz ki neden olduğunu anlamam zira şifre demek kimsenin açmaması demek ve altına cevap yazıyorsunuz bizde indiriyoruz ama şifre hatalı diyor sizleri daha mantıklı olmanıza davet ediyorum teşekkürler

kmesutyasar' Alıntı:
ya sizin yapacağınız iş bu kadar bir şifre veriyorsunuz ki neden olduğunu anlamam zira şifre demek kimsenin açmaması demek ve altına cevap yazıyorsunuz bizde indiriyoruz ama şifre hatalı diyor sizleri daha mantıklı olmanıza davet ediyorum teşekkürler

abi gücenme ama çok konuşmuşun bea:durdurun :victory

abi bu resimleri nası açıyoz bea

kardeş başka siteler alıntı yapmasın diye şifre konulur

şifre tamammen reklam olsun diye koyulur...yoksa nasıl yayılacaktık bu kadar...:biggrin :clap

legolas' Alıntı:
kardeş başka siteler alıntı yapmasın diye şifre konulur

başka site çıkarıp tekrar rarlayıp upload edebilir:melek

O zaman alıntı olmaktan çıkar,işin içine emek girer..
Biraz saygı duyun yapılan işe,işiniz gücünüz emekçilere köstek olmak

teşekkürler kardeş eline saglık

kmesutyasar' Alıntı:
Arkadaş uğraşmış emek vermiş,sen bi şeifre giremiyosan sömürme o zamn mecbur musun

Alla allaa ulan ne adamlar var yaa..
Saol arkadaşım

man utd' Alıntı:
Arkadaş uğraşmış emek vermiş,sen bi şeifre giremiyosan sömürme o zamn mecbur musun

Alla allaa ulan ne adamlar var yaa..
Saol arkadaşım

sen kendine 2006 dan beri üyeesin daha 300 mesajın sanki hepsini kon açtın şifreye bende karşıyım bence sırf reklam isteyen ölede alır böyle alır

kmesutyasar' Alıntı:

copy paste yap bari abi yaw ne komiksin şifreyi copy yap onrada paste yap

eline saglık güsel resimler war icinde hosuma gitti

copy paste yap bari abi yaw ne komiksin şifreyi copy yap onrada paste yap

lan adam kopyala yapıştır yapmayın diyo sen de kopyala dion daha:D:D:D:D:

kopyalamadan yavaş yavaş büyük küçük harflere dikkat erderek yazın!!!!!

Geri