24 Kasım Öğretmenler günü Kutlu olsun

icemen

New member
Reaction score
0
ata2.jpg

Bütün Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun

"Gelecek nesiller sizin eseriniz"​

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

ogretmenler-gunu-2.jpg

Bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum,dünyanın her yanında öğretmenler insan topluluğunun en fedakar ve en değerli varlığıdır ...

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. Sağlık huzur başarılar dilerim. :)

bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. Allah kolaylıklar versin. : )

avcisayfamizksk60ogretm.jpg

Sevgili Öğretmenlerimiz size özel günde bütün öğretmenlerimizi kutlar.
Bizlere verdiğiniz emekleriniz için Teşekkür ederiz...!

Bir topLumun geLeceğini beLirLemekte en büyük sorumLuLuk sahibi oLan,eğitim için türkiyenin en doğusundan en batısına kadar gidip en zorLu şartLar aLtında eğitim veren bütün öğretmenLerimizin bu özeL günü kutLu oLsun..​

öğretmenLerimizin hakettiği yerLere geLmesi diLeğiyLe tüm öğretmenLerimizin bu anLamLı günLerini kutLarıM

öğretmenim canım benim,
canım benim

53254863.png

Tüm ÖğretmenLerimizin ve Öğretmen AdayLarımızın Günü KutLu oLsun..
school0024vc.gif

Gazi Mustafa Kemal Paşa İlköğretım okulunda yıllar , yıllar önce 1. ve 2. sınıfı bana ve bütün sınıfa zindan eden sınıfındaki çocuklara durmadan ben çok klas , zengin bir muhitte öğretmenlık yapıyordum nerden geldim buraya diye türlü hakaretler eden Döneray Çelik adlı hoca hanıma ilköğrenım yıllarımda derslerıme verdıgı hasarlardan dolayı yaptıgı başarıyı kutlar sık sık anarım .
Neyse ki ıkı sene sonra defolup gitti...Yerıne gelen Sevilay Yaman adlı öğretmenımı saygı ile anıyorum..İlkokul 5 .sınıfta ise sadece bir sene benı okutan ama yine de yıl sonunda ondan ayrılcagım için hüngür hüngür ağladıgım , bana asıl öğretmenlıgın nasıl oldugunu gösteren İkbaliye ilkokulunda ki Fatma Ilgaz öğretmenıme sonsuz hürmet ve saygılar ..ellerınden öpüyorum.

Ve ...O yüzden Bütün öğretmenlerın değil ;
Sadece ,
Görevini hakkıyla yapan , bu mesleğe ve öğrencılerıne gönül vermiş tüm öğretmenleri saygıyla selamlar , öğretmenler gününü canı gönülden kutlarım =)

Uzun zamandır reel hayatta bir öğretmenin öğretmenler gününü kutlamadım gerek lisenin bitişi ve gerek öğretmenlere rast gelememem :D

sitemizde öğretmenlerin yada öğretmen olan birinin olduğunu biliyorum buradan onun öğretmenler günün kutlarım. Ve tabiki bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. saygılarımla

Bizleri biz eden öğreticimizdir.

tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım

İstiklal Marşının ortak değer görülmediği bir sistemde bu düşünceye karşı çıkmayan ve protesto etmeyen

tüm öğretmenlerimizi kutlarım :)

1965-1966 Öğretim Yılı..siyah önlüklü bir cocuk (ben oluyorum) ilk okula başlamanın heyecanı içinde..yeni arkadaşlar..yeni bir ortam müthiş heyecanlı bir o kadarda meraklı...Müdür Bey (Teşbihte hata olmaz..fakat Müdürümüz bize ATAmızı o kadar andırıyorduki..seviyor bir okadarda korkuyorduk)...sınıfımıza girdik..sırada nasıl oturmasını bile bilmiyoruz dizlerimi kaldırmış öndeki arkadaşın oturduğu banka yaslamışım dizlerimi sınıf öğretmenimiz..(Turgut Bey) geldi oğlum bu nasıl oturuştur dedi..ense köküme bir tokat nakş ettiki sormayın..:)..akşam eve gittiğimde ben okula gitmek istemiyorum demem rağmen tıpış tıpış gittik...o zamanlar okumaya geçenlere ödül mahiyetinde kurdele takarlardı..işte o kurdeleyide kapınca Öğretmenim Turgut beyi ve okulu okumayı o kadar sevdimki tarif edilemez bu..işte bana bunu sağlayan başta Turgut Bey (Rahmetli Oldu)...ve bütün öğretmenlerimizin ellerinden öper en derin saygı ve sevgilerimi sunarım.:)

öğretmenler günü kutlu olsun...
Anne'm,anaannem ogretmen gununuz kutLu oLsunn..:)..seviyorum cok sizi..:)

şuan görev yapan yapamayan emekli olmuş yada öğretmen olacak ve bu işi hakkkıyla yapan tüm öğretmenlerimizin bu güzel günü kutlu olsun

Başta Atam olmak üzere,geleceğimize yön vermek için çabalayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum..

Geri