24 Şehide Gül'ün Yorumu : İntikamımız büyük olacak!

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0

Çukurca'da 24 askerimizin şehit edilmesi üzerine bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sert konuştu. 'Devleti silahla hizaya getirmek isteyenlere' mesaj verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısına ilişkin şunları kaydetti:

''Bütün dünya şunu bilmeli ki; Türkiye azimli, kararlı bir şekilde bu terörle sonuna kadar mücadele edecektir ve bu terör karşısında hiçbir şekilde sarsılmayacaktır. Sonuna kadar da bu işi bitirmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Şunu kimse unutmamalıdır ki bize bu acıyı çektirenler, misliyle çekeceklerdir. Devletimizi bu saldırılarla sarstıklarını zannedenler, hizaya getireceklerini zannedenler, göreceklerdir ki bu saldırıların intikamı çok büyük olacaktır ve misliyle de alınacaktır''

[/LIST][/SIZE]​

haber7​

Ekli dosyalar

• 363720111018095816625.jpg
    363720111018095816625.jpg
    17.5 KB · Görüntüleme: 641
Neyin intikamı be neyin 35ßin şehit var ülkede hangisinin intikamını aldınızda bu şehitlerimiz intikamını alacaksınız. Ülkenin gündemi değiştiren siz ßoş dağlara ovalara mermi yağdıran resim göstermeden kendiniz ßile inanmadan o kadar pkklı öldürüldü gebertildi diyende siz koyun gibi bekleyen biz neyin intikamından bahsediyorsunuz.

İntikam alacaktınızda ne diye demokratik açılım adı altında çaktırmadan PKK ya destek verdiniz?
Sanki siz olmadan önce Kürtleri düşünen yoktuda birşey başardık gibi görünmeye çalıştınız.
Siz olmadan önce Türklerde Kürtlerde rahattı.
Sizin yüzünüzden şuanda Türklerde Kürtlerde huzursuz.

Boş SözLer

"Siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz" dediğin adam, 1 asker için 1027 düşmanını bıraktı. Sen hâlâ intikam çığlıkları atıyorsun

boşşşşşşşşşşş

Adamlar gece geldi vurdu gitti evine oturdu. boş yere dag taş bombalıyolar yine. ne desen boş. azıcık grurları şerefleri var ise bırakıp giderler o kadar basit.

Her defasında ''İntikamımız büyük olacak!'' ne zaman intikam aldınız da büyük oldu? Siz anca boş boş konuşur neye zam yaparız diye düşünürsünüz. Karşınızdakiler aptal değil artık anlayın bunu!

Edİrne'den karsa jÜpİter'den marsa nekadar pkk li varsa ................ Gerİsİnİ sen anla....

hani nerde akp liler nerde o açılımları destekleyenler nerede ? işlerine gelmeyince nasıl sinsice kayboluyolar.biz ezberledik artık hükümetin ne söyleyeceğini siz artık bunlardan bi halt olmayacağını anlamadınızmı ? siz anlayıncaya kadar şehit sayıları her geçen gün artıyor.hani başbakan dan bi gözyaşı görmedim,bülent arınç denen o kişi den bi damla gözyaşı görmedim.nerede bu gözyaşları ?

bu zamana kadar hangi sehidin intikamı alındı hacı sadece laf bu ülkede icraat yok

Her zaman aynı laflar değil mi ? Türk halkının artık bunlara karnı tok

fatih altaylı, güzel söyledi bu pkklıların kredi kartıyla marketten silah aldığı yok ya nereden aldıklarını yıllardır herkez biliyor neden onların önünü senelerdir kesmiyorlar da başka işlerle uğraşıyorlar ve ezoptan masallar anlatıyorlar.

hani nerde akp liler nerde o açılımları destekleyenler nerede ? işlerine gelmeyince nasıl sinsice kayboluyolar.biz ezberledik artık hükümetin ne söyleyeceğini siz artık bunlardan bi halt olmayacağını anlamadınızmı ? siz anlayıncaya kadar şehit sayıları her geçen gün artıyor.hani başbakan dan bi gözyaşı görmedim,bülent arınç denen o kişi den bi damla gözyaşı görmedim.nerede bu gözyaşları ?

önce hakkaniyet sahibi gerçek müslüman olmaları lazım ama nerede, onun bunun uşakları!!!
aha da bakın gene güzel konuştu neymiş intikam alacaklarmışşş bu kaçıncı laf salatası ,intikam alacaksınızda ne olacak yarın bu gün gene şehit vermeyecekmiyiz o masum evlatlarımız öldürülmeyecekmi göz göre, varmı bunun garantisini verecek yürekli adam varmııııı sorarım sizlereee :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

2-3 gün icinde gündemi de değiştirtirler zaten.

b1186471051_1510129831650_1624.jpg

2 güne milletin gazını alırlar sonra aynen devam...

Şehitlerimize Allah'dan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum ..
TBMM toplansın gereği yapılsın artık.

Bahçeli'nin de dediği gibi bölge temizlenene kadar OHAL ilan edilmeli.Başka yolu yok.Çakallar sokaklarda ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyor...

200 Kişilik grup farklı yönlerden koca tugaya saldırıcak ve şehit sayısı bu kadar az olacak. bana göre bu sayı daha fazla. 26 dıydı 24 e düsürdüler zaten.

Geri