23 Nisan da Başbakanın Koltuğuna Kılıçdaroğlu otursun!

Aktivist

Banned
Reaction score
0
23 Nisan Başbakanı Kılıçdaroğlu olsun!​

Dün Başbakan Erdoğan'ın 23 Nisan nedeniyle koltuğuna bir çocuğu oturtmasından yola çıkan Star yazarı Ahmet Kekeç, dün gün boyunca herkesin kendi arasında yaptığı espriyi ekranlarda dillendirdi. Kekeç, Başbakan'ın 23 Nisan'da makamına bir çocuğu değil CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu oturtmasını istedi.

23 Nisan kutlamaları nedeniyle 24 TV'de konuşan Ahmet Kekeç, dün sosyal medyada dillendirilen ve herkesin kendi arasında konuştuğu bir espriyi ekranlardan dillendirdi. Kekeç, CHP'lileri ve Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak çok ilginç bir 23 Nisan önerisinde bulunarak, Başbakan Erdoğan'ın 23 Nisan'da makamına bir çocuğu değil CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu oturtmasını istedi.

"CHP ile ilgili çok acımasız bir esprim var" diyen Star gazetesi yazarı, Başbakan'ın 23 Nisan'da makamına bir çocuğu değil CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu oturtmasını istedi. Canlı yayında Nagehan Alçı ile ilginç diyaloglar yaşayan Kekeç
"Kılıçdaroğlu'nun başka türlü Başbakan olma şansı yok" dedi.

ROTAHABER / ÖZEL

Kendine gazeteci diyen, kalitesiz bir insanın yaptığı kalitesiz bir espri...Ağlanacak halinize gülün bakalım..

Valla çokta kalitesiz bir espiri değil açıkcası

Sosyal medya da çok sıkca dile getirilen espiri

AHHAHAHAHAHAHAH Güzel espri yapmış vallayii :) 23 nisanda kılıçdaroğlu başbakanlık koltuğuna otursun kemalin kucağınada recep otursun dünyaya dayanışma mesajı versinler dostu düşmanı çatlatsınlar yavv :)

AHHAHAHAHAHAHAH Güzel espri yapmış vallayii :) 23 nisanda kılıçdaroğlu başbakanlık koltuğuna otursun kemalin kucağınada recep otursun dünyaya dayanışma mesajı versinler dostu düşmanı çatlatsınlar yavv :)

yani sende diyorsunki beni dünyaya böyle temsil etsinler .. yakışık almışmı sence yazdıkların ?

CHP zihniyetine o koltuk beş dakkalığına bile teslim edilemez

Körler ile sağırlar birbirini ağırlar...

CUK ÖTESİ OTURMUŞ.

Aynı kare biri yayınlar öbürü teşekkürlü yor'umlar

Öbürü yor'umlar beriki teşekkür eder...

Bakın benzer mevzulara aynısı görürsünüz...

Neyleyeceksiniz

Köre renk sağıra denk laf bulunmaz

Bulsanız da

Görmedikleri Duymadıkları için anlamaz .

Allah ıslah etsin ...

(Gerçi bunlar Allah adını sana bana da bırakmaz.)

Din ibadet Allah bunlara tapulu..

Din ibadet Allah bunlara tapulu..

ayıp ettin onlar bizim işimiz isteyen istediğine yorum yapıp istedigine teşekkür eder yani anormal bi durum varsa söyle bizde bilek :)

ayıp ettin onlar bizim işimiz isteyen istediğine yorum yapıp istedigine teşekkür eder yani anormal bi durum varsa söyle bizde bilek :)

İşte fark bu ya zaten bilememek :))

Tapuna sahip çıkıyorsun bizim işimiz derken

İŞ ???????????????????????????
ben inanç ibadet bilirdim desem yanlış olur iş zamanı haklısınız....
İnanç artık iş oldu olmazsan ötekisin zaten...
Beyaz zenciyiz be yurdum insanı / herkse onu kullanmalı...

Zaman ı tersten oku namaz....

Arap ' ı tersten oku PARA

Muhafaza etmek lazım malum geçer akçe değerleri .

Muhafaza edeceksin ve ettikçe MUHAFAZA ''''''KAR ''''''' EDECEKSİN ..

Yani muhafaza ettiğini ispatladığın derece KAR edeceksin...

Yazıyı yorumları katacaksın bununla lakası yok diyeceksin

Amma

Tiyniyet belli

iŞİNİZ hayırlı olsun...........

Bu tipler böyledir hoşlarına gitmeyen konu veya yorum gördükleri zaman ne yapıp yapıp işi dine ve Allah'a getirirler ve onun üzerinden o bildik ucuz ve pespaye sloganlarını bir bir peşine sıralarlar

23 Nisan kutlamaların da Mustafa Kemal Ataturk'ün Silüetinden önce kendisinin ve ABDulahh gülün silüetlerini koymaları da bi kez daha neyin pesinde olduklarını gösterdi. Bu adamların Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyetiyle dertleri var. Batıyor bi yerlerine. Bu Kadar ego olmaz.

Neyse ülke ekonumisini düzellttiler , Saglıkta devrim (güya) yaptılar , memleket güllük gülüstanlık varsınlar Cuhmhuriyeti ve Atatürkü de Silsinler. Canları sagolsun..

Deeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrmiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.

CHP zihniyetine o koltuk beş dakkalığına bile teslim edilemez

Aslında çok haklısın. Milletimiz CHP nin tek parti diktatörlüğünde ki zulüm ve ihanetleri çok iyi bildiği için o gün bu gündür CHP zihniyetine ülkeyi teslim etmez.

Milletimizin emanet etmediği koltuğu sırf CHP liler beş dakika mutlu olsun diye neden darbecilerin avukatlarına teslim edecekmiş Erdoğan

O 8-10 yaşındaki çoçuk inanın ki Kılıçdaroğlundan daha iyi idare eder ülkeyi,

yaw bi ton program var bakıyorum adam gibi yorum yok ..ama güncel bi tatrtışma konusu açıldı maşallah yorumlar çeşit çeşit

yani sende diyorsunki beni dünyaya böyle temsil etsinler .. yakışık almışmı sence yazdıkların ?

espri şaka nükte gibi kelimelere yabancısın galiba, altı üstü bir şaka ne var bunda?

kemalin başbakanlık koltuğuna oturmasını hayal olduğunu savunanlar güzel bir espri ile durumu izah etmiş. bende bu espriye katılıyorum yani kemal hiç bir zaman başbakanlık koltuğuna oturamaz .

espriden anlamıyorsun, senin bakış açına göre bir yorum yapayım bari .

Temsil konusunda yanılıyorsun üstelik kendinide kandırıyorsun biraz özgür düşünürsen milletimizi temsil eden tek bir kişi bile olmadığını görebilirsin, en tepede olanlar bile amerikan memuru, amerikan projelerini kendilerine amaç(misyon) edinmişler. onun bunun uşakları, devşirmeleri, yobazları yamyamları beni temsil edemez beni ancak Milletimize Bağlı Bir Türk Evladı Temsil Edebilir. Meclise bak kaç tane Türk var . Cumhurbaşkanı bile ermeni asıllı, başbakan gürcü , başbakan yardımcısı arınç girit rum/arap kırması, bakanların yarısı fars/arap kırması, meclisin %90 devşirme . kemal kılıçtaroğlu ermeni asıllı, sorsan kendine zaten Türküm diyemez.

Beni temsil edebilecek olanlar meclis dışında tutulmuş, kimiside silivriye kapatılmıştır.

Geri