21 Haziran Pazar BabaLar Günü

ßLu£

Banned
Reaction score
0
14mb4ap.jpg

BabaLar Gününüz KutLu oLsun!

tüm babaların babalar günü kutlu olsun

en çokta sevdiğim rahmetli babamın öncelikle ve tüm hackhell ailesinin babalarının babalar gününü kutluyorum burdan sölesemde o beni duymasada yürekten babalar gününü kutluyorum tüm babalarımızın ...

tüm babalarin babalar günü kutlu olsun

bugün zaten bir sitem geldi benim babadan :(

sinavlarim vardi unuttum bugün hatirlatti hediyede almadim :( :( bi öpücüge kandiririm insallah :(

babamı sadece bugün hatırlamıyorum her an aklımda
buraya ifade edemeyeceğim duygularla beraber şu klişe sözü mecburen yazıyorum
tüm babaların babalar günü kutlu olsun
sevdiklerinizin kıymetini bilin / elinizden uçup gitmeden

Bende Bir Babayım,2 pırlanta gibi erkek evladım var,biri inşaat yüksek mühendisi,yurt dışında çalışıyor (Belçika) ,diğer evladım kimya mühendisi yurt dışında çalışıyor (ABD) 2 sinide çok özlüyorum.Bekarlar,inşallah onlarda birgün baba olur.

Tüm Babaların Günü Kutlu Olsun.:uzgunCocuk:

Tüm babaların babalar günü kutlu olsun.

ilk önce kendi rahmetli babamın ve bütün babaların babalar günü kutlu olsun ben onu her nekadar görmesemde duymasamda o beni görüyor ben bunu biliyorum onu çok seviyor ve özlüyorum allah kimseyi baba acısıyla imtihan etmesin ve affınıza sığınarak bi nasihatta bulunacam onları sadece bugünde değil her zaman mutlu etmeye çalışın son pişmanlık fayda etmez çünkü

Tüm Babaların Günü Kutlu Olsun =))

babalar günü kutlu olsun..

Tekrar hoşgeldin abi..

Tüm babaLarımızın günü kutLu oLsun.. Babamı 3 ay kadar göremiyeceğim Artık gelince kutlarım :D

Önce kendi babamın sonra tüm babaLarın babaLar günü kutLu oLsun!!

bazen kızdığım bazen de çok sevdiğim babamın ve tüm babaların, günü kutlu olsun..! saygılar

Geri