2040 Yılında Felaket Geliyor

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
2040 YILINDA FELAKET GELİYOR​

21775.jpg

Paris ve Berlin çölleşecek. Londra sular altında kalacak. Avrupa’da yazın hava 49 derece olacak... Ve dahası...

PEKİ NELER OLACAK?

* Dünyada yaşayan 6 milyar kişi seller, kuraklık ve açlıkla karşı karşıya kalacak.

* Güney Avrupa, Güneydoğu Asya’da yaşayanlar Kanada, Avustralya ve İngiltere’ye göç edecek. Bu insanlar için göçmen kampları kurulacak.

* İklim koşulları yüzünden yaşyanacak etnik gerilimler nedeniyle iç savaşlar çıkacak.

* Bugünden itibaren herkes çevreci teknolojiler kullanmaya başlasa, ya da tam tersine herkes kömür yaksa ve 4x4 arabalar kullansa bile felaketin tarihinde en ufak bir değişiklik olmayacak, çünkü insanoğlu çok geç kaldı.

* Avrupa’da yazların sıcaklık ortalaması 43 ile 49 derece arasında olacak. Sıcak nedeniyle kıta genelinde tarım yapılamayacak.

* Sahra çölünün bir kısmı Orta Avrupa’ya da sıçrayacak. Paris ve hatta Berlin’e kadar ulaşacak.

* İngiltere’de Londra ve Cambridge nehirlerin seviyesinin yükselmesi nedeniyle sürekli sel baskınları ile mücadele etmek zorunda kalacak.

* Çin yaşanmaz hale gelecek. Bu nedenle Çinliler Afrika’ya taşınacak. Zaten şu anda Afrika’yı kolonize etmek için gerekli faaliyetleri gerçekleştiriyorlar.

* Rusya ise Sibirya’yı kolonize edecek. Bangladeş haritadan silinecek.

* Dünyada taşıyabileceğinden yüzde 80 daha fazla insan var. Bu kesim 2040 yılında yok olacak.​

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

rica-ederim.gif

sabah sabah içim karardı :S
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

--:saskin--

Her an olabilir bence . gerçekten iç karartıcı

Sonumuz hayrola

allah sonumuzu hayır etsin o ne derse makbuldur.Onun vereceklerine karşı çıkılamaz,önlemlerde alınmalı kös kös bakılmamalı .1diye düşünüyorum

Bir kaç yıl önce bir Türk bilim adamının (ismini hatırlayamıyorum) makalesini okumuştum.Bundan 50 yıl sonra "su savaşları" çıkacak diyordu yazısında.Tabi bu savaşlara bizde gireceğiz.Çümkü hepimiz biliyoruz ki bizim su kaynaklarımız komşularımızınkinden kat be kat fazla.Bir zaman sonra suyumuz kendimize yetmez hale gelecek.Bizde ırmaklarımızın önünü kesicez komşularımıza giden.bla bla...

Yani sözün özü önümüzdeki 50 yıl içerisinde Türkiye su savaşlarına girecek.

Allah sonumuzu hayır eylesin diyorum bende...

paylaşımın için saol.. kader alınyazısı elden bişi gelmez....

Kıyamet yaklaşıyor sonuçta..Allah sonumuzu hayırlı etsin.Yinede Allah Bilir....

özellikle su savaşları çok tehlikeli çünkü türkiye su kaynakları bakımından yeterli bir ülke olmakla birlikde aynı zamanda suriye ve ırak ın hayat damarları olan dicle ve fırat nehirlerinin de kaynağının da türkiyede olması baya bi başımızı ağrıtabilir.

1850'Li yıLLarda ki bilim adamlarıda 2000 Li yıLLara dair anlattığın duruma benzer şeyler anlatmışlardı... bu gün bunların çok küçük bir kısmı gerçekleşmeti... hatta o yıLLarda bazi ressemlar biLim adamlarınında yardımıyla 2000 Li yıLLarın görüntülerini çizmiş... uçan insanlar, deniz dibeinde devasa kentler vs. anlatcağım ben çokta fazla gerçeği yansıttığını düşünmüyorum açıkçası.. ama dersiniz bu günün biLimiyLe o yıLLarın biLimi aynı mı diye orasını bilemem.. in$aLLah ben haklıyımdır ...​

Bunu ALLAH'tan baska kimse biLemez ve tartsıLamaz.Bu yuzDen inanmıyorum.!!

islam yok oluor.. kiyamet de yaklasior..
kuranda bu yaziordu ..
göclerin cogalacagini..
dünyanin karisacagini ..
artik güvenilir insan hic neredeyse kalmiycagini ..
vs. vs.
ne mutlu bu devirde kendini kurtarana ..
kendi imanina sahip cikana..

ona bakarsanız 2000'de kıyamet kopacak deniliyordu ne oldu diyenler havasını aldı inanmayın böyle şeylere

allah sonumuzu hayır etsin ama yinede allah bilir hersey onda baslıyıp onda bitiyo

Geri