2012 Yılı İle İlgili Ortaya Atılan Teoriler

SEYDİALİ

seyri alem




Sonunda 2012 yılı içerisindeyiz.

2012 ile ilgili o kadar şey yazılıp çizildi ki. Gerek internette gerekse tv de yada gazetelerde bu konu ile ilgili bir çok haber ve bilgiler dolaşmakta.

Şimdi şöyle bir toparlarsak;

2012 de yaşanacağı söylenen olaylar:
•Maya Takvimi:

Bildiğiniz üzere Maya Takvimi’nin 2012 de son bulması bununla birlikte 2012 de kıyametin kopabileceği inanışını geliştirdi.
•Foton Kuşağı

Bu düşünce ise yine Maya Takvimine dayandırıldı ve 2012 sonlarında galaksimizin Foton Kuşağı denilen ışık bombardımanının içinden geçecek olması ile dünya ve dünya üzerinde yaşayan canlıların büyük bir değişime uğrayacağından bahsedildi. Burada ki olay 1. Maddeden farklı olarak kötü bir şey değil aksine insanlık için daha iyi bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanıyor.
•A) 2012 Küresel Ufo İfşaatı ve Dünya Dışı Yaşam İle Temas

Bu konu yine 2012 yılı sonlarında gerçekleşeceği söylenen bir durum. Yanı bu yıl içinde dünya ülkeleri Ufolar ile ilgili saklı bilgileri açıklayacak ve Dünya dışı yaşamın varlığını ve onlarla iletişim halinde olduklarını itiraf edecek bununla birlikte uzaylıların dünyaya ziyareti yine bu yıl sonunda gizlenmeden gerçekleşecektir.

B) Sahte Ufo Saldırısı

Bu konuyuda A maddesinin misillemesi olarak görebilirsiniz. 2012 de gelecek olan uzaylıların iyi niyetli olmayacağını hatta bunun dünya yapımı araçlar yada göz boyama şeklinde olup amaç bir kaos ortamı yaratmak olduğuna inanların sayısıda az değil…
•Mehdi ve Mesih’in Gelişi

Yine 2012 yılında en çok konuşulan konulardan biride Mehdi ve Mesih konusu olmuştur. Mehdi ve Mesih’in 2012 yılında dünyaya gelecekleri ve insanlara yardım edecekleri yine bir çok kişi tarafından inanılmaktadır.


kaynak: alıntı
 
Üst