mozilladan trojan download eden program belarus

bulcam

New member
Reaction score
0
bir kaç türk sitesine baktım kimse bilmedi burasını daha önceden biliyorum büyük site burdada bilen çıkmazsa artık bilgisayarımı satcam alcam
bu adamları daha önceden duymuştum eski adları secretsevens dı. rusyada sağlam bir kaç hacker ın kurduğu bir grupmuş hatta bir site var adını vermiyim orda bir çocukda yazmış onun almanyadaki arkadaşı kullanmış 1 sene önce...adamlar kayıplara karıştığı için 1 senedir pro yu güncelleyememiş
bu adamlar sattıkları program yüzünden fbi sitelerini kapatmış bir kaç kişiyide yakalamışlar nedeni müşterileri programla kredi kartı dolandırıcılığı yapmışlar
bende o vakit duymuştum ama hayaldi benim için programın adı o zaman başkaydı adı gelmiyor aklıma şimdi gene aynı adamlar site kurmuşlar ama tabi site adı program ismi değişmiş
uzattım baya arkadaşlar belarus programını bilen duyan varmı crack warez ne bilim ya :(
ingilizcem iyi değil bu faq kısmında zor bela birine rica ettim biraz dedi ama anlamadım çeviren varsa çok teşekkür edicem.
çocuk crack olsada kullanamazmışsın dedi çünkü programı vermeden önce kullancağın sitenin adını veriyormuşsun onlarda programın içine giriyormuş program senin sitenin adına göre kodmu ne üretiyormuş
ingilizcesi iyi olan varsa bir yardım etsin lütfen
site bu www.secretcontroll.com
teşekkürler

kim anlattıysa sana bunları yalan hadi oldu diyelim bilen var neden söylesin böyle bişey hakkında neden paylaşşın...
bilgi paradır hic bir zaman unutma... :p

hocam yalan diyorsan bildiğinmi var ? arkadaşım bana yalan demez
bir umut açtım işte konu ne zarar var sana

Geri