2011 yamaha yzf r-1

darpeder93

New member
Reaction score
0
YZF-R1 - MotoGP'den doğdu.
YZF-R1, şimdi, MotoGP kazanan M1'e daha önce hiç olmadığı kadar yakın özelliklere sahip.

'Yenilikçi 998cc sıralı, dört silindirli motorunda bulunan düzensiz ateşleme aralıklı çapraz krank mili, muhteşem gaz doğrusallığını garanti ederek sanki sürücünün gazdaki eli doğrudan doğruya arka lastiğe bağlıymış hissi uyandırır.

Akıllara kazınan egzoz sesiyle yeni motor her zamankinden daha mükemmel duyuluyor ve hissediliyor.

182 PS ve 115,5 Nm tork sağlayan, MotoGP'den esinlenmiş bu motor, bir Yamaha supersport motosikletinde bugüne kadar görülmüş en gelişmiş motor bloğudur.

His ve kontrol edilebilirlikte son nokta olarak, yeni R1, ideal bir sertlik dengesi sunan bütünüyle yeni bir Deltabox şasi ile donatılmıştır.

image.php

Yamaha_YZF_R1_2001.jpg

2009-Yamaha-YZF-R1.jpg

yamaha-yzf-r1.jpg

yamaha-motorcycle-002.jpg

ses demişken

twin turbo bir hayabusa nın çıkardığı sese de senfoni orkestrası rakip olamaz.

Kardeşim HAYABUSANIN eksozunda sustucu yokken o sesi çıkarıyor bir yandan küçük bir delik acarsan o sesi çıkarır YAMAHA YZF R-1 Eksozunda Susturucu olduğu halde sesini dinlemeni tavsiye ederim... GERÇEKTEN TAM BİR ÖLÜM MAKİNESİ... :):):)

Kardeşim HAYABUSANIN eksozunda sustucu yokken o sesi çıkarıyor bir yandan küçük bir delik acarsan o sesi çıkarır YAMAHA YZF R-1 Eksozunda Susturucu olduğu halde sesini dinlemeni tavsiye ederim... GERÇEKTEN TAM BİR ÖLÜM MAKİNESİ... :):):)

Usta yalnız benim dediğim alet normal hayabusa değil.
Twin Turbo Hayabusa :D

gerçi yamaha da sağlammış netten dinledim 1-2 videoda ama gerçekte görmek daha iyi kanaat oluşturur

Usta yalnız benim dediğim alet normal hayabusa değil.
Twin Turbo Hayabusa :D

Tamam...Twin Turbo da da değişen tek sey eksoz biraz, normal hayabusaya göre büyük yine dediğim gibi YAMAHA YZF R-1 in Açılmış eksozunun sesini dinle Fakat TWİN TURBO HAYABUSANIN DA Gerçek Sesini Dinlemedim...

Videolardan dinlememelisin Yanında Durarak, izleyerek, o bağırdıkça sende bağırcaksın ki sesi öyle anlayabilesin... TEŞEKKÜRLER...

Seslerine ama tehlikeli geliyo bana biraz .Gerçi kullanana göre değişir ...

Geri