2010 girdi çakma 7 gitti

ahmetkenar

New member
Reaction score
0
2010 yılının girdiği anda 7 yüklü olan pc açılmadı güvenli mod da açarak tarihini geri aldım ne yapmak lazım

Orjinalini yüklemen lazım :D yada tarihi geri alıp alıp kullanıcan

benim ki normal devam ediyo.. pek orjinalde deildi hani... belki de sadece sende olmuştur...
baska bi 7 bulup kurarsan halledersin bence..

bende 2 laptop var birinde orjinal birinde çakma var ikiside sağlam bir şekilde açılıyor

sistemi yüklediğin tarihten daha eski tarih olması, yada sistem tarihi anakartının bios yükleme tarihinden daha eski olması, yada internete bağlı isen netteki tarih uyuşmazlığı buna sebep olabilir. doğru tarihi yazarsan düzelir.. sanırım.. tarih uyuşmazlığı bazı programların çalışmamasına neden olabiliyor...

2009 da çıkan çıkan işletim sistemi 2010 da açılmıyo =)

Bizim arkadaşta win 98 var nereye girerseniz girin açılıyo hatta kapatamıyoruz :D:D

2010 yılı ile ilgisi olduğunu sanmıyorum
deneme sürümü ise 30 günlük süre dolmuştur
olabilir.. arkdaş neolduğunu tam yazmamış.. programlarda böyle sorunlar yaşadığım için belki budur düşüncesiyle yazdım... tarih uyuşmazlığı sistemi kararsız hale getirebilir..

çakma 7, herhgani bir sorun yok çalışıyor. :)

arkadas bıdaha kur bende sayısız kez sorun cıkardı tarıhten olacagını sanmam caddede adam cama koymus utanmadanbıde aktıvatör masa ustune bırakmıs bsa duymasın uyar valla:)

2010 girdi çakma 7 gitti

iyi çakamamışsınızdır:durdurun

sorun tarih ayarlarıyla ilgili olabilir yani sistemi çakarken hatalı çakmışlar yada 2010 a gireceğimizi hesap etmemişler gibi :D çakma kullanılırmı ya bak bize acık örnek al biz yan sanayi kullanıyoruz :D

deneme süresi bitince zırt bırt kapanacaktı diye biliyorum.crack işlemini yapmamışsınızdır.Tabi belli süre kapanıyor olması lazım pc'nin bi süre sonra açılmalı.Eğer açılmadıysa ve crack yapıldıysa başka bir crack aktivator falan kullanının.

Geri