2010 8. Sınıf SBS

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 2010 Sbs 8. Sınıf Bugün Saat 10 : 00 ' da Başlayıp 12:00 ' da Bitti .. Tüm 8. Sınıf Sınıf Arkadaşlarıma Geçmiş olsun diyorum Ve İnşallah İstediği puanları Elde Ederler .. 7. Sınıflar 6 Haziran'da , 6. Sınıflar ise 12 Haziran'da Sınava Girecek ..Onlara da BAşarılar Diliyorum ..

sfldub.jpg

Bunlar da 8. Sınıflar için ;

Sorular ve Cevap Anahtarı : 4shared.com - online file sharing and storage - download sbs2010.rar

Puan Hesaplayıcısı : Ali Öğmen - Puan Hesaplama - SBS, 6. Sınıf, 7. Sınıf, 8. Sınıf

Bence Sorular zor Değildi .. Ben 480 alıyorum inşallah Sizin Puanlarınız da Yüksektir ..

Hayırlısı olsun ve Geçmiş Olsun !

Geçmiş olsun canım benim kardeşimde girdi o da kolay diyodu sorulara inşallah hepinizin güzel bir şekilde sonuçlanır sınavları.

Arkadaşlar Şunu söyliyim :

Bu oks Gibi Değil .. Tox!c Abi Oks de 480 ile Adana fen'e girersin Ama Bu Sbs de 3 yılın ortalaması alınıyor .. Benim 6. Sınıftaki ortalamam iyi ama 7. sınıftaki kötü .. Büyük İhtimalle ( Taban Puanı 7-8 Puan artmazsa ) Adana'nın En iyi 5. Lisesine Giriyorum . Hedefim 8. Liseydi ama Bu yıL coşunca Hedefimden Yüksek bir Liseye Gidiyorum . Tebrikleriniz İçin Teşekkür Ederim :) 7. veya 6. sınıf tanıdıklarınız varsa onlara da Başarılar Dilerim kesinlikle heyecan yapmasınlar .. Benim ortalamam Geçen sene Heyecan yaptığım için düştü ..

Mertcim bu puanların aslında bi önemi yok senin için önemli olan yüzdelik dilim tercihlerini de buna göre yapmalısın gerçi hocaların sana yardımcı olacaktır ama geçen seneki yani senin 7. sınıfta girdiğin sbs'de nerdeyse herkesin puanı bi önceki seneye oranla baya düşüktü yüzdelik dilimde pek bi oynama olmamıstır büyük ihtimalle yani önemli olan yüzdelik dilim puanın pek bi önemi yok senin için hayırlısı olsun canım.

28txqpj.jpg

ben böyle alıyorum arkadaşlar...
sınava giren herkese geçmiş olsun...

aslan kardeş Puanların Baya iyiymiş Aslında Benim de 7. sınıf seninki gibi iyi olsa puanlarımız Birbirine Çok yakın . Ben de Puanlarımı koydum . . Başarılar . Tox!c Abi Sen Ankara Fen'e Gitmşsin Sanırım .. Abi Gerçekten helal olsun Bildiğim Kadarıyla Türkiye'deki En iyi 3 Fen Lisesinden Biri .. İzmir'in de Puanı çok yüksek . Gerçekten Helal olsun İnşallah Güzel bir Meslek yapıyorsundur ya da yapacaksındır . Başarılar

Tox!c ve Mert Aslan;
teşekkürler...
umarım MAL(Malatya Anadolu Lisesi)'ne giderim...
zaten orası 455-460 puan arası alıyor...

Geri