2009'un En İyi Filmi: Twilight

PsychosociaL'

нєα∂вαηg&#1
Reaction score
0
You Can't Kill Me, Cause I'm Already Inside You
2vs4ymu.jpg

Geride bıraktığımız yıl içerisinde yine birbirinden önemli filmler vizyona girdi. İşte 2009'un sinema dalındaki 'en'leri...

Twilight, James Cameron'ın Avatar'ını da geçerek 2009 Sinema Anketi'nde izleyiciler tarafından 'En İyi Film' seçildi. Twilight New Moon, yapılan ankette oyların %41'ine sahip oldu.

İşte 2009 Sinema Anketi sonuçları:

En İyi Film: New Moon
En Kötü Film: Transformers: Revenge Of The Fallen
En İyi Aksiyon Filmi: Transformers: Revenge Of The Fallen
En İyi Komedi Filmi: The Hangover
En İyi Animasyon: Up
En İyi Korku Filmi: Paranormal Activity
En Seksi Kadın Oyuncu: Megan Fox, “Transformers: Revenge Of The Fallen”
En Seksi Erkek Oyuncu: Robert Pattinson, “New Moon”
En İyi Erkek Oyuncu: George Clooney, “Up In The Air”
En İyi Kadın Oyuncu: Sandra Bullock, “The Blind Side”
En Kötü Erkek Oyuncu: Jack Black, “Year One”
En Kötü Kadın Oyuncu: Megan Fox, “Transformers: Revenge Of The Fallen”
Hayalkırıklığı: Bruno
En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu: Taylor Lautner, “New Moon”
En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu: Anna Kendrick, “Up In The Air”

Buna sokaktaki halk karar veremez bence bu işin otoriteleri yapsa bunu daha makul olur kanımca ve Twilight rezil bir film vampir efsanesine hakkikaten ihanettten başka bişey değil yani hiç beğenmedim beğenenlerde neresini beğenmiş onuda bilmiyorum

bana göre sıralamaya dahi sokmam o filmi nasıl iyi film seçilebiliyor anmalıyorum.zaten sonuçları inceleyince bile oy verenlerin film bilgisi ve kriterleri hakkında az çok fikir sahibi olabiliyor insan :) sonuçlar kendi arasında bile dehşet çelişkili :)

gerizekalı bir vampir filmini nasıl izleyip beğeniyorlar anlamıyorum.Film o kadar amatör ki binlerce hata var,el kamerasıyla çekseler 3.filmi gene rekor kırar ve süper filmdi derler büyük ihtimal..

onu kimler sectiyse yazıklar olsun kendilerine göre belki iyi film olabilir ama 2009'un en iyi filmi demişler fazla sallamışler. bizim nefes filmimiz onu ona carpar beşle böler 2 ile cıkarır yahu. ayriyetten avatar'ı yabana atmışlar baksana bunlar.

Allah Akıl Versin O Filmi Seçene Nesi Var bu twilight'ın anlayamadım gitti

Bu filmin neresi için vermişler birinciliği. Anlayamadım.

Geri