2009'a Damga Vuran Olaylar

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Sizler için bir araştırma yaptım ve 2009'a damga vuran olaylara baktım ...

En fazla göze batan olay DAVOS. RTE ' nin Davos'taki tutumu 2009'un en önemli olayı olduğunun bir göstergesi gibi...
davos.jpg

DTP'nin Kapatılması son zamanların gündem maddesi 2009'a damga vuran en önemli olaylardan ..
dtp_kapatildi.jpg

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ise en önemli olaylarda ilkleri zorlayanlar arasında ... Alperenlerin Lideri olan Muhsin YAZICIOĞLU'nu Rahmetle Anıyoruz...
liderjp8dp3.png

Kürt Açılımı ise yine 2009'a damga vuranlar arasında ...
demokratik-acilim.jpg

Barcelona ' nın Bir sezonda 6 tane kupa alması futbol tarihine geçti ..
barcakupa11111.jpg

Amerika'nın ilk Siyahi başkanı OBAMA'nın 20 OCak ta Başkan olması Tüm Dünya gündemine olay olan haberler arasında..
obama.jpg

Dünya'ya bulaşan Hastalık DOMUZ GRİBİ ... Tüm Dünyaya bulaştı Türkiye'nin gündemine de cuk diye oturdu ..
domuzgribi.jpg

Ergenekon unutuldu mu ? Ergenekon cuların yakalanması siyasi bakımdan derin devlet bakımından da en önemli unsur ..
050820090744575647467_2.jpg

Münevver Karabulut cinayeti ise Türkiye'de en önemli olaylardan ne kadar sürdü bilmiyorum ama en son 7 ay diyorlardı. :blink: aynı zamanda Cem GaripoğLu'nun yakalanması.
munevver-karabulut.bmp

YÖK'ün katsayı olayı ile başı beledan kurtaramaması ÖSS öğrencilerini de iyice strese soktu ve Türkiye bu olayı konuştu ..
32511.jpg

Ronaldo'nun Real Madrid'e Transferi ... Tüm Dünya Bu Transferi konuştu...
A95_cristiano_ronaldo.jpg

Peki Web Aleminde neler oldu ....

HackHeLL'in yeni Arayüzü oldu ..
16160_178468173143_39740303143_3046218_1912547_n.jpg

İsmail Lopus Ecedas ise Türkiye'nin Gündemini komple değştirdi ... Öyle bir video yükledi BEyaz Show'a bile çıktı .. büssürü gün geçirdi ama olsun Giden Günleri Oldu :)
fft5_mf276496.Jpeg

Kaynak: Ethnic@HackHeLL

2010 ' da Yeni Mutlu Huzurlu dileklerinizin gerçeklemesi Dileğiyle ...
Nice Senelere .

aklınıza gelenler varsa bekliyoruz...

Haha İsmail Lopusu Ben Demesem Aklına Gelecekmiydi Kanka :D

Sondaki hariç hepsi damgasını vurdu bence =)

dünya da en önemli olay obama nın başkan olması.

türkiyemde ergenekon ...

aslında 2009 çok olaylı geçti metaryel çoğaltılabilir...

İsmail Lopus Ecedas ise Türkiye'nin Gündemini komple değştirdi :)) Beni yeni görüyorum valla, nasil kaçirmisim bunu :))

İsmail Lopus Ecedas ise Türkiye'nin Gündemini komple değştirdi :)) Beni yeni görüyorum valla, nasil kaçirmisim bunu :))

zaten pek birşeyi yoktu ... işte sadece 1 video çekerek seba tümer'e katıldı .. gülben ergen ile birebir görüştü .. daha sonra beyaz show'a çıktı web aleminde izlenme rekorları kırdı ... hea unutmadan star tv ile show tv'ye haber oldu :)

yani pek birşey olmadı .. ve bu kişi Trabzonda normal evde yaşayan bir genç pek birşeyi yokmuş demi :)

Berlusconi'yi bi güzel hallettiler, Papa'yi düsürdiler, Micheal Jackson öldü, sende daha cok eksik var bence :)

Geri