2009 MTV Video Müzik ödülleri dağıtıldı

U+Ur Hand

New member
2009 MTV Video Müzik ödülleri dağıtıldı

2009 MTV Video Müzik ödülleri dağıtıldı. 2009 MTV Müzik Video ödülleri New York'ta yapılan bir törenle kazanan sanatçılara verildi. Yılın Video Müzik Ödülü'nü "Single Ladies (Put a ring on it)" isimli parçasıyla Beyonce aldı. Ancak en iyi kadın sanatçı ödülü Taylor Swift'e gitti.

Son zamanların tartışmalı sanatçısı Lady Gaga, 2009 MTV "En iyi yeni sanatçı" ödülüne layık görülürken, "En İyi Hip-Hop Videosu" ödülü "We Made you" isimli parçasıyla Eminem tarafından kazanıldı. "MTV en iyi erkek şarkıcı ödülü Rihanna ile birlikte söylediği videosu için T.I f/Rihanna'ya giderken, "MTV En İyi Pop Videosu" ödülü "Womanizer" isimli parçasıyla Britney Spears'e verildi.

MTV en iyi rock ödülünü "21 Guns" ile "Green Day" kazanırken, en iyi kadın şarkıcı videosu ödülü "You Belong With Me" isimli parçasıyla Taylor Swift'e gitti. Ancak New York'taki MTV Video Müzik Ödülleri töreni sırasında şarkıcı Kanye West sahneye fırlayarak Taylor Swift'in ödül konuşmasını yarıda kesti ve en iyi kadın şarkıcı ödülünün Beyonce'ye verilmesi gerektiğini haykırdı. Kanye West daha sonra bu garip hareketinden dolayı özür diledi.

MTV Video Müzik Ödülleri sırasına Michael Jackson'un kızkardeşi Janet Jackson Michael ile birlikte söyledikler düet parça "Scream"den dans hareketlerini sahnede yineledi. Bir konuşma yapan Madonna ise "Michael Jackson'u terketmiş hissettiğini" ve Michael'ın duyduğu acıları duyduğunu ifade etti.


Kaynak
 

HTML

Üst