2009 Msn Hatası !

darkheal

New member
Arkadaşlar 2009 Msn i yükledim [Yeni Çıkan] Hata Raporu Veriyor Her Çalıştırdığımda ! Sizde de böyle bir sorun varmı ? çözen arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini istiyorum. Teşekkürler!
 

darkheal

New member
Temam Zaten Xp :) bununla ne alakası varki ?

Ya 8.5 den Şaşmam Aslında Silip Onu Yüklüyorum Şuanda İlerde Bu 8.5'lerde Güncelleme Hatası Verirde Birgün Yükleyip Hiç Giremezsem :(
 

tuixxa

New member
patron bende de aynı şey var siliorum şuanda eskisini yüklemeyi denicem çok aptalca bi hata daha doğru dürüst onaylanmadan beta olan şeyi beta demeden yayınlıyorlar biz de beta değil die indirioruz neyse..
 

-HaKiKaT-

Altın Üye
Aynısı bende oluyor

1) Bilgisayarım > sağ tuş > özellikler




2) Gelişmiş > Hata bildirimi



3) "Hata Bildirimini Devre Dışı Bırak" sekmesini tıklayın.Tamam deyin.sonraki pencereyi de uygula tamam diyerek kapatın.

Ama şimdi düzeldi .. Sadece önemli şeylerde uyarını işaretledim..
 

darkheal

New member
Söylediğin Şeyi Yaptım Ama Şimdi Yüklemeye Korkuyorum Boşuna Uğraşmıyım ? Eminmisin Kesin İşe Yarıyacağına ?
 

tuixxa

New member
her seferinde karşıdan yükleyerek indirdiğin için korkuosun dimi hacı bende aynen :D 100mb olmasa bari indiririm hep de şuana kadar 3 kez indirdim hiç olmadı şimdi deniorum bunu da sonuçtan haberdar ederim ben.
 

-HaKiKaT-

Altın Üye
İlk başlarda kapat filan geliyo ama bir kaç kere basınca bir daha gelmiyo..Bende bilgisayarı kasıyo diye sildim..
 

hmt33

New member
arkadaşım wlm 9 da aynı hata bende de vardı kaldırdım 8.5 kurdum sımdı rahatım:D kaldırmada sorun yaşıyorsan yada kaldırdıgın halde yenı surumu bılgısayarınızda zaten var dıyorsa asagıdakı programı kurup calıştır messengerla ilgili tum programları kaldır..sonra tekrar yuklersın 9 veya 8.5 i

http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe
 

HTML

Üst