2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

muratcolez

New member
Reaction score
0
Özer atağı

jhc39u.jpg

Başkan Aziz Yıldırım’ın hafta sonu Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek’ten genç yıldızı istediği öğrenildi

Fenerbahçe’nin gündeminden düşmeyen isimlerden biri olan Özer Hurmacı konusunda hafta sonu sıcak gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.
Ankaraspor formasını giyen genç yıldızla ilgili olarak Başkan Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde başkent ekibinin onursal başkanı Melih Gökçek’le transfer pazarlığı yaptığı bildirildi.

Bu görüşmede, Ankaraspor’un “Vederson, İlhan ve Gökhan Emreciksin’i bize verin, Özer’i alın” önerisinde bulunduğu kaydedildi. Ancak Aziz Yıldırım’ın bu takas teklifine olumlu yaklaşmadığı ve “Makul bir rakam söyleyin ve bu işi bitirelim. Özer’i kadromuzda görmek istiyoruz” dediği kaydedildi.

Sercan ısrarı

Devre arasında da bu oyuncuyu kadrosuna katmak için büyük çaba harcayan Fenerbahçe Yönetimi’nin Ankaraspor’dan yanıt beklediği, iki tarafın önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek sezon bitmeden bu transferi sonlandıracağı ifade edildi.

Sarı-lacivertli yönetimin Bursasporlu Sercan’ın da peşini bırakmadığı ve yeşil-beyazlı kulüple genç oyuncu için gizlice pazarlık ettiği öğrenildi.

Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/Spor/Hab...D=1086089&Date=22.04.2009&b=Ozer atagi&ver=95

bencede cok kaliteli gibi inşallah iyi bir kariyeri olur fenerbahçeylede yolları kesişir =)

Ben genç bir yetenek ve yıLdız adayı oLsam Fener'e geLmeden önce uzun uzun düşünürdüm,
Yarın Fenerbahçe Özer'den daha kötü 33-34 yaşında adı marka oLmuş bir transfer yaparsa Özer kuLübe'de büyür ;)

Ben genç bir yetenek ve yıLdız adayı oLsam Fener'e geLmeden önce uzun uzun düşünürdüm,
Yarın Fenerbahçe Özer'den daha kötü 33-34 yaşında adı marka oLmuş bir transfer yaparsa Özer kuLübe'de büyür ;)

Ben Bu Yoruma KatıLmıyorum.İsteyen FutboLcu Kendini Gösterir Formasını Kapar.
Son YıLLarda Semih İstisnası Hariç Fenerbahçede Bu BöyLe Olmuştur.

Özer Ve Sercan'da İyi TopçuLar Ama Fener'de HarcanırLar...

Özer Ve Sercan'da İyi TopçuLar Ama Fener'de HarcanırLar...

Sercan Konusunda HakLısın ALi.Fener Onun İçin İyi Bir Tercih OLmaz.Ama Özer'in Mevkisinde FutboLcu İhtiyacı var Fenerin.Türk FutboLunu Yakından Tanıyan Bir Hoca Göreve GetiriLirse(Tabi Bu KesinLikLe Aragones DeğiL) Özer Gözde Bir FutboLcu OLur.
Tabi Bugüne Kadar Özer'e hakkını Vermeyen Fatih Hocanında KuLakLarı Çınlasın

ßide gaLatasara'a geLeLim. . .
Cafercan , Özgürcan , Emre çoLak , aLparsLan hangisini Oynatıyor ßana ßi söLermisiniz?

OnLarı Özer Ve Sercan'La Bir Mi Tutuyorsun =) Bu AdamLarın Hangisi MiLLi Takıma YükseLdiLer Veya Ligde Bir Etki YarattıLar Ki =) Ligde Özer AsistLeriyLe, Sercan'da GoLLeriyLe Ön PLana Çıkan İsimLer Bu Sene, Ama Fener'de Bu ÇocukLar Top Oynamaz =) Yine DoLduracakLar YabancıLarı, Bu İsimLer Yedek KaLacak, GaLatasaray Demişsinde, Bu İsimLer GaLatasaray'da Da Oynamaz Ki Zaten Ama GaLatasaray Da En Azından Buna Benzer İsimLer Daha FazLa Oynama Şansı BuLuyor =)

ßence Cafercan ve Özgürcan Nonda Dan Daha kaLiteLi ForvetLer Ama Nedense haLa oraya ßuraya kiraLanıorLar. . .

Nonda İyiyken Herkes Süper Diyordu, Cafercan'ı, Özgürcan'ı Da Gördük Çok ŞansLar VeriLdi KuLLamadıktan Sonra İstersen Messi OL Yine GönderiLirsin, Maksat İyi Oyuncu OLmaktan DeğiL, Sistem Oyuncusu OLmaktan Geçiyor =)

Özgürcan SakaryasporDa LeßLeßi gißi goL Atıyor. . .
Nondanın ßen ii Zamanını hatırLamıorm Ama Neyse. . .
Nonda yedekte ßekLiceine En Azından daha tehLiKeLi AdamLar CaferCan ÖzgürCan ßekLesin. . .

Nonda'nın İLk Geldiği Dönemden Bahsediyorum, İşte Dediğin Gibi Sakaryasporda Atar, Ancak BöyLe Küçük TakımLarın Büyük Oyuncusu OLurLar, Zaten ALt YapıLarı İyi Sakarya'da GoL Atamassa Bıraksın FutboLu, Ama GaLatasaray'da OynayabiLecek SistemseL Yapısı Yok, İyi Oyuncu OLabiLir Ama GaLatasaray Gibi Bir Takımda OynayabiLecek Yapıda DeğiL, Ki Zaten Hangi Şans VeriLdiği Maçta GoL Attı Veya Attırdı Hatırlıyormusun???

Basit Bir Tarnsfer İddiası Üzerine AçıLan Konuda Bu Kadar Tartışmayı yersiz BuLuyorum.Türk FutboLcusuna Önem Verdiği Herkesce KabuL EdiLen Fatih Hocanın bile Özer ve Sercan Konusundaki Tutumunu Gördükten Sonra Yabancı Teknik DirektörLerin Kendini İspatLamış Yabancı FutboLcuLarı Tercih etmesi KaçınıLmazdır.

Konuda Hakaret Varsa HakLısın, Ama Tartışma OLmayacaksa Konu Neden AçıLıyor =)

Geri