2009/2010 Beşiktaş Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş, gelecek sezon planlaması için düğmeye basarken; yönetimin orta sahaya bir Alman futbolcu daha almayı hedeflediği ortaya çıktı.

news_manset_resim_fu_almbjk1yil.jpg

Fabian Ernst'in çabuk uyum sağlamasını göz önünde bulunduran yöneticilerin, ismini gizli tuttukları Alman futbolcudan ilk görüşmede olumlu yanıt aldıkları ifade edildi.

Zaman zaman Alman Milli Takımı'na da çağrılan, teknik kapasitesinin yüksek olduğu belirtilen oyuncunun sezon sonunda serbest kalacağı da öğrenildi.

Ligtv

iyi olur onlar ıcın bu arada
HellFire ? :D Hell Devil değilmiydi yaa kafam karıstı vallah xD

VaLLah Ernst Gibi Bi Oyuncu oLursa King oLur Habere Sevindim. :victory

HeLLFire! BeşiktaşLı HeLLDeviL FenerLi ModLarımız Bazen Bende Karıştırıyorum =)

:DSağol hacı nıck değiştirdi sandım valla xD
Ya Bastian Schweingsteiger olabilir mi ?

~SiLenT ScЯeaM~;4192410' Alıntı:
VaLLah Ernst Gibi Bi Oyuncu oLursa King oLur Habere Sevindim. :victory

HeLLFire! BeşiktaşLı HeLLDeviL FenerLi ModLarımız Bazen Bende Karıştırıyorum =)

aga ben mod değilim yine karıştırdın =)

hee ben sımdı caktım xD ben helldevil diye bakıyodum snn resme de xD resimlerde aynı dıyorum hell li bişeydi onu da hatırlıorm xDbaktım dedm deıstırdı heralde xD

İki Alman'dan biri Kartal olacak!

İki Alman'dan biri Kartal olacak​

baumann_borowski_334.jpg

Devre arasında Schalke'den alınan Fabian Ernst'in gösterdiği performanstan memnun kalan Kartal'ın, rotasını Almanya'ya çevirdiği öğrenildi.

Siyah-beyazlıların ilk olarak Bayern Münih'te oynayan 29 yaşındaki Tim Borowski ve Werder Bremen'de görev yapan Frank Baumann için girişimlere başladığı öğrenildi.

Yaşanan sakatlıklar ve performans düşüklükleri sebebiyle özellikle orta sahada sıkıntı çeken siyah-beyazlılar, arayışlarını bu bölge üzerinde yoğunlaştırdı.

Orta alanda hücuma yönelik oyun tarzıyla dikkat çeken Borowski 1.94'lük boyu ve güçlü fiziğiyle transferi düşünülen ilk isim olurken, defansif yönü ağır basan ve Alman ekibi Werder Bremen'in kaptanlığını yapan Baumann ise listenin ikinci sırasında yer alıyor.

Frank Baumann kimdir?
Doğum tarihi: 29.10.1975
Doğum yeri: Almanya
Boy: 1.87, Kilo: 78
Mevki: Defansif orta saha
Forma numarası: 6
Sözleşme bitiş tarihi: 2009
Kariyeri: 345 maç / 23 gol
Milli Takım: 28 maç / 2 gol​

Frank Baumann, 1999 yılından bu yana Werder Bremen'de forma giyiyor. Alman takımının kaptanlığını da sürdüren 34 yaşındaki oyuncu, bu sezon 20 maçta forma giydi. 1 golü ve 2 asisti var. Alman Milli Takımı'nda da 28 kez mücadele etti.

Tim Borowski kimdir?
Doğum tarihi: 2.5.1980
Doğum yeri: Almanya
Boy: 1.94, Kilo: 84
Mevki: Orta saha
Forma numarası: 24
Sözleşme bitiş tarihi: 2011
Kariyeri: 189 maç / 28 gol
Milli Takım: 33 maç / 2 gol​

Tim Borowski, kariyeri boyunca Werder Bremen ve Bayern Münih'te forma giydi. 2000-08 yılları arasında Werder'de oynadı. 1.94'lük boyu ve fiziğiyle dikkat çekiyor. Bayern'de ise bu sezon 30 karşılaşmada oynadı. Orta sahada mücadele ediyor. 7 golü var.

Kaynak

ernst cisse borowski bauman hepsi benzer özellikli hepsi bir arada oynar artık bizim yabancılar da 10 15 tane olur bize serbest ya
yada cisse sen bosuna yırtınma hatta artık mazaret üret hiç oynama nasıl olsa seni postalayacaklar demenin basın dilindeki karşılığı bu heralde

Marica'yı al başkan

Kartal´ın eski hocası Mircea Lucescu, Stuttgart´ta forma şansı bulamayan eski öğrencisi Marica´yı Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören´e önerdi.

18_250904_16FAN09MARCIA.jpg

Mert Nobre’yle henüz sözleşme yenilemeyen, Holosko ve Bobo için her gün teklifler alan Beşiktaş’a, eski hocası Mircea Lucescu’dan öneri geldi... Galatasaray ve Beşiktaş’ta görev yaptığı dönemde ismi duyulmamış oyuncuları transfer edip, kupalar kaldıran Rumen teknik adam, Başkan Yıldırım Demirören’e Stuttgart’ta fazla forma şansı bulamayan Rumen golcü Ciprian Marica’yı önerdi. Yeni sezonda kadrosunu bir golcüyle güçlendirmesi beklenen Siyah-Beyazlılar, Luce’nin önerisi sonrasında 23 yaşındaki Rumen futbolcuyu transfer listesine aldı.

Bild Gazetesi de yazdı

Lucescu’nun çalıştırdığı Shakthar Donetsk’ten 8 milyon Euro karşılığında Stuttgart’a transfer olan Marica, yeni takımında bir türlü beklenen performansı sergileyemedi. Stuttgart Menaceri Horst Heldt de Beşiktaş’ın teklifini doğruladı ve teklif beklediklerini belirtti. Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild de, Beşiktaş-Marica yakınlaşmasını yazdı.

Fanatik

Zapo gidiyor, Haggui geliyor!

Beşiktaş ligde şampiyonluk yarışı yaparken, gelecek sezon için de düğmeye bastı. Siyah beyazlıların Tomas Zapotocny'le yolları ayırmayı, yerine de Almanya'nın Bayer Leverkusen takımında forma giyen Tunus'lu stoper Karim Haggui'yi almayı planladığı öğrenildi.

news_manset_resim_zi_KarimHaggui01.jpg

Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin yönetimle yaptığı görüşmede Çek futbolcunun teklif gelmesi halinde gönderilebileceğini belirttiği yerine de Haggui'nin alınmasını istediği bildirildi. Tunus Milli Takımı'nın da 46 kez formasını giyen 25 yaşındaki Haggui; 2006'dan bu yana Bayer Leverkusen'da oynuyor. Yöneticilerin ise bu gelişme üzerine Zapotocny'nin menejeri ile temasa geçtikleri ve Çek oyuncuya sezon sonunda klüp bulmasını istedikleri belirtildi.

Ligtv

Şimdiden Zapoyu YoLLayıp Yerıne Adam aLdırttı Medya ßıze.. Way Anasına Ya..

bence yalan Zappo iyi oynuyor neden gondersinler ki !!

Gökhan Zan'ın yerine alsınlar birini.

Geri