2008/2009 fenerbahçe formaları

OZZY_1999

New member
Reaction score
0
snjudt.jpg

98ak2u.jpg

2s6k4cx.jpg

fp5gs1.jpg

20uzx1z.jpg

sloccj.jpg

15owgia.jpg

euj4f8.jpg

1se5v9.jpg

2rq0t2r.jpg

1.,3.,4. ve sonuncu tasarım gerçekten hoş ama bu tasarımlar resmi değil sanırım ?

bu kadar güzel yapmazlar çünki formaları,gene dandik bişi yapacaklar kesin..:eek:ut:

walla sarılar hariç diğerleri çok hoşuma gitti. Hele 1. ye bayıldım....:D

ya şöyle sonuncu formaya iyice bir baktımda mavi- lacivert ne alaka FB de :saskin

bu renkler ADS ile özdeşleşmiş renklerdir herkes kendi takımının renklerinden oluşan formaları giysin...:angry:

baya güzel tasarımlar . bir gsli olarak beğendim walla.

özellile inter formasına benzeyenini ve turkuaz lacivert olanı güzelmiş...

tebrikler. gs formalarınıda bekliyoruz...

formaLar kesinLikLe resmi değiL arkadaşLar çünkü fb,geçen sezon kupa aLamadığı için formasında türkiye arması barındıramaz..

hımm benim biLdiğim hayır çünkü süper kupa bir önceki seneden devrediyor ve oraya geLebiLmek için zaten kupa aLmış oLman Lazım..
Yani ya TurkceLL ya Fortis..

1. çok hoşuma gitti hoş sarı laciverte yakışır fenerbahçeye

bunlar antu da tasarlanan formalar resmi degil yani ama sonuncu ve ilk üç sıradakiler baya güzel son 3 senedeki formalarımızın çogu güzel oluyor zaten

Walla arkadaşlar kulüpler neden forma satılmaz der adam gibi tasarlamıyolarki bak bu tasarımlara süper ben galatasaraylıyım ama bu tasarımları cok beğendim artı bi konu daha takımların kendi renkleri haricinde başka renklerde forma giymelerine karşıyım. Herkes rengini bilsin Cimbom deyince akla SARI - KIRMIZI fener deyince sarı - lacivert gelir. bırakın bu böle kalsın.

Beyler adidas yaptığı açıklmada senye fenerbahçe için Celtic in çizgili formasının benzerini üretmeye karar vermiş..

sarı-beyaz olcak..

yani bu seneki çubuklu çizgili olcak..

formaLar kesinLikLe resmi değiL arkadaşLar çünkü fb,geçen sezon kupa aLamadığı için formasında türkiye arması barındıramaz..

Bana Biraz Ağır Konustun Gibi Geldi. Uefa Kupasını Alanda Türk Takımı Fenerbahce de Türk Takımı O Arma 100 Yıldır Orda Duruyo ve Kıyamete Kadar da Duracak.

Şaka sına Şaka Ayrı Ama Şaka Bile Olsa Senden Boyle Bi Msj Beklemem Aklımın Ucundan Geçmezdi Canım Kardeşim

Geri